Wat heb ik het gemist! Gewoon mensen zien in de winkel die ik mag helpen en waar ik een praatje mee mag maken. Uit alle gesprekken blijkt steeds weer dat we elkaar missen. We zien nog maar zo weinig mensen. Net als ik gingen de meesten van jullie elke zondag naar de kerk om daar een grote groep mensen elke week te ontmoeten, samen te zingen en te luisteren en aan de koffie elkaar te spreken. Na een jaar wordt dat gemis steeds meer gevoeld. Wat me de afgelopen tijd wel heel goed gedaan heeft als er opeens iemand een bloemetje kwam brengen of een kaartje door de bus of een andere kleine attentie. Klein gebaar en grote impact.

Dat is mede de reden dat we bij Samma een extra grote partij kleine kadootjes hebben ingekocht. Kleine houten sleutelhangers, magneetjes, onderzetters, houten ansichtkaarten of tekstblokken. Allemaal met kleine lieve wensen. Het allermooiste is dat ze slechts 1 tot 2 euro kosten. Dus misschien ook een idee om je hele kerk, huiskring, buren of familie mee te verrassen.

En… over kadootjes gesproken…. Het hele jaar krijgt elke bezoeker bij Samma een jubeljaar cadeau. Steeds anders en steeds verrassend. Want zoals het in een jubeljaar hoort te gaan, geven we graag terug wat we in al die jaren hebben ontvangen.

Afspraak maken kan met een appje of belletje op 0621885351. Nog sneller zelf inplannen via deze link https://www.calengoo.com/booking/bijbelshop_samma/

Kom je snel? We hebben je gemist.