Het was een schitterende dag vol verrassingen gisteren bij het PaasOntbijt.  Maar voor mij was de grootste verrassing dat ik door Burgemeester Pieter Verhoeve werd benoemd tot ereburger van Gouda. Ik ben er buitengewoon trots op, want ik hou van deze stad en haar inwoners! En je kunt mij niet gelukkiger maken dan wanneer ik al die prachtige mensen met elkaar in verbinding kan brengen, zoals gisteren bij het PaasOntbijt.

Overal in de (social) media staan prachtige foto’s en filmpjes. De mooiste van Oscar Limahelu en de reportage van RTV Krimpenerwaard/Gouwestad staat op de website van het PaasOntbijt via deze link: https://www.paasontbijtgouda.nl/paasontbijt-1-april-2024/

Nakletsen over het PaasOntbijt

Was jij erbij op 1 april? We zijn erg benieuwd of jij je ook hebt laten verrassen en horen graag alle verhalen! Daarom is iedereen welkom op zaterdag 6 april vanaf 10.00 uur bij Samma. Lekker theeleuten (of koffieleuten) en nakletsen over het Paasontbijt. Neem gerust ook iets lekkers mee voor bij de thee!

We horen de verhalen zo graag, om bemoedigd te worden en standvastig te blijven in de activiteiten die we doen. We zaaien, maar laten de oogst over aan de Heer. Maar we willen ook graag getuigen van het werk dat Hij doet. Dus vertel ons asjeblieft alle mooie, ontroerende, gekke en bijzondere verhalen. We kunnen dan ook foto’s en filmpjes verder bekijken.

Je mag je eigen mok meenemen, maarrr op deze dag hebben we ook een leuke actie bij alle mokken & bekers in de winkel. Er is altijd een reden om een nieuwe te kopen! #10.000redenen

Tot zaterdag!