EEN FULLTIMER// Zoeken naar toekomst voor Samma. Die zoektocht heeft me de afgelopen 4 jaar regelmatig bezig gehouden. Gefascineerd door de geschiedenis; het ontstaan bij de hippies, de bruisende concerten en creativiteit en Samma’s uitnodigende karakter die diversiteit aan mensen trok/trekt.

Zoeken; het is me niet vreemd. De zoektocht naar zin en betekenis, naar verbinding en liefde, naar diepgang en naar God. Twijfels en vragen zijn onderdeel van iedere dag.

Dit zoekende karakter, dat ik overigens regelmatig als strontvervelend ervaar 😅, heeft me er uiteindelijk wel toe aangezet om te zeggen: Irene, ik wil graag verder met Samma. Naar mijn mening is deze toegankelijke, warme en kleurrijke plek voor reizigers en zoekers onmisbaar in het centrum van Gouda.

Vanaf 1 oktober zal ik als fulltimer binnen Samma aan de slag gaan en zetten we samen met heel veel betrokkenen de zoektocht naar toekomst voor Samma voort!

Amber Groenewegen

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.