Kleur en licht in de stad brengen in de hoop dat mensen omhoog zouden kijken. Daar wilde ik me als nachtburgemeester mee bezig houden. Dat is de afgelopen weken goed gelukt! Ik mocht meewerken aan de totstandkoming van 25 prachtige lampenkappen op de markt in Gouda. Alle 25 vertellen ze het verhaal van Gouda. De pers heeft er aan alle kanten aandacht aan besteed. Ik mag inderdaad op deze manier m’n lichtje laten schijnen en kleur brengen in een duistere wereld. En nee, er gaat niemand in Jezus geloven omdat ik help lampenkappen te bedenken. Maar tussen al die bedrijven door mag ik een zichtbaar getuige zijn van een levende God!

Ik zou zeggen, kijk eens omhoog als je op de markt bent en als je dan nog een beetje Hoger kijkt, kun je misschien nog wel een gebedje doen voor deze mooie stad en al die verschillende mensen!

romansWe hebben nog steeds een tafel vol romans, maar ze gaan echt heel hard, dus wees er snel bij!

groei & bloeiOver kleur gesproken….. We hebben best wel een aantal superleuke kleurboeken en kleurkaarten voor volwassenen! Kun je de zomer wel mee door komen. Groei & Bloei is de laatste.

bootjegeelOver kleur gesproken…. De tour de France komt volgende week zondag 5 juli door Gouda en er is ons gevraagd om die dag zoveel mogelijk geel te laten zien. Ons bootje is er in elk geval al klaar voor. Dat bootje wordt dagelijks door tientallen mensen uit de hele wereld gefotografeerd, en ook dat levert