Vanmorgen kreeg ik  een mailtje van  iemand  met de vraag  of het wel goed met me  gaat, want ze had al weken geen mail  van Samma  ontvangen.  Feit is dat het prima met me gaat, maar met m’n laptop niet zo best. Hij is al  2x gecrashed en nog niet gemaakt. Nog maar ruim een jaar oud. Ik zal jullie de details besparen, want het gaat hoedanook  dankzij de garantie een keer goed komen. Maar het kan nog wel een paar weken duren, dus nu maar werken op een oude, veel te trage  computer. En dat terwijl  er juist heel veel te vertellen valt.

Nieuw schilderwerk.

Tussen  de computerproblemen door is er de afgelopen weken heel veel gechilderd en ingericht in de winkel. Daar kan ik maar  het beste een paar plaatjes van laten zien. De  winkel  is echt prachtig en ook buiten ziet  het er weer super uit!! Over dat buiten ga ik  jullie van de week nog meer vertellen, ook wat  Samma te  maken heeft gehad met de uitstallingen in de hele stad.

De foto’s laten al  zien dat we echt een winkel vol kadootjes hebben.

vollekast

achterdetoonbank  legekast

bestebinnenstadBeste Binnenstad.

Apetrots zijn we met z’n allen hier in Gouda dat  we de Beste Binnenstad van bestebinnenstadlogoNederland zijn geworden. Een zeer vakkundige jury heeft dat bepaald. Lees het juryrapport maar op www.debestebinnenstad.nl. Ook hier  komen  we de komende dagen op terug. Bijzonder ook hoe ik (Irene) ook  daarin een rol heb mogen spelen door de jury rond te leiden en  ook aanwezig mocht zijn bij de feestelijke uitreiking. En geloof me…, we gaan het in Gouda nog heel uitbundig vieren!!!

44 jaar.

Volgend jaar bestaat Samma 44 jaar. Ongelooflijk dat  we  de  ups en downs van Samma allemaal hebben overleefd en meer dan ooit een zendingspost in d eze stad  mogen  zijn.  Een plek waar we ons Licht mogen laten schijnen. Als je al eerder in de winkel was heb je vast al een folder meegekregen  en anders vind je hem hier.

44jaarhalvevoorkant

44jaarhalveachterkant1 44jaarhalveachterkant2