Na meer dan 40 jaar voor Samma verhaaltjes  te hebben geschreven is er dan nu eindelijk een boek verschenen dat ik mocht samenstellen en schrijven. Het is al meer dan 10 jaar geleden dat ik ooit een voorstel deed bij Ark Media, mijn favoriete uitgeverij om een zegeningenboekje te gaan uitgeven. Een boekje met verhalen én een plek om zegeningen in op te schrijven. In die tijd waren er nog geen ‘schrijfboeken’ en was ik misschien een beetje te vroeg met mijn idee. Maar toen de uitgever een schrijfworkshop gaf met opdracht om iets te schrijven over het thema ‘zegening’ kwamen opeens alle lijntjes weer bij elkaar. Ik mocht verhalen en andere bijdragen uitzoeken en ook zelf mijn schrijftalent inzetten. En jongens, jongens, wat ben ik er trots op! Wat een mooie bijdragen staan er in van nieuw schrijverstalent, van Elise Mannah en van de droominee. En wat een bijzondere verhalen heb ik zelf mogen vertellen. Ik ben zo benieuwd hoe jullie hem gaan vinden. Maak me nog blijer door het boek nu vast te bestellen. Zaterdag 24 september wordt een Dag vol Zegeningen bij Samma en in de stad. Je bent meer dan uitgenodigd om het boek dan op te halen en een aantal schrijvers te ontmoeten. En nog veel meer verrassingen.

Zegen mij door Zegen voor Jou hier te bestellen! Ook heel mooi om cadeau te doen aan mensen die wel wat zegen kunnen gebruiken. En wie is dat eigenlijk niet 😉

zegenvoorjouachter

zegenvoorjouvoorkant