Mijn Bullet Journal

Het was een chaos af en toe. Ik vergat afspraken, was aantekeningen van vergaderingen kwijt. Wist niet meer waar ik wat had opgeschreven. Zit altijd boordevol ideejtes, maar waar laat ik die dan zodat ik ze weer kan vinden. Had diverse pogingen gedaan om dat alles in mijn smartphone bij te houden, maar het werkte niet. Ik vergat er gewoon in te kijken en ik hou van aantekeningen met pijlen, dwarsverbanden en breeduit geschreven. Ik hou ervan om oplossingen te zoeken, maar kon er niet vinden. Superleuke agenda’s maar geen ruimte voor de zaken waar ik ook mee bezig ben.

Het is inmiddels een jaar geleden dat ik op het Gracelandfestival was en daar natuurlijk een kijkje nam in de boekentent. Ik zag er mooi uitgevoerde journals liggen. Een leeg schrijfboek, zonder lijntjes en met puntjes. Erbij een boek over hoe je een Bullet Journal kunt gebruiken. Ik had niks anders te doen, dus las het boek 2x uit, waarna ik het gekocht heb met een Bullet journal erbij. Werkt het niet, dan heb ik het in elk geval geprobeerd.

Het is nu een jaar later en ik heb net mijn tweede Bullet Journal in gebruik genomen. Het werkt!! Mijn agenda, mijn brainstorms voor de kerk, voor het zendingsteam, de to-do lijsten het paasontbijt, de ideeën voor de stad en inmiddels begonnen met een lijst met mijn favoriete muzieknummers. Verdrietige dingen, blije dingen en als ik zin heb iets ‘creatiefs’ in de vorm van een tekening, een sticker of wat gekleurde tape. Je kunt het zo moeilijk of zo makkelijk maken als je zelf wiltEn ik ben niks meer kwijt, heb overzicht over mijn afspraken en wordt vrolijk van het complete dagboek dat ik na een jaar heb verzameld.

Dussss…. daarom ligt de hele hippe collectie Bullet Journals bij Samma. Kom gerust kijken, en als je wilt mag je best een kijkje nemen in mijn Bullet Journal. Of ga eens googlen op Bullet Journal. Begin het nieuwe seizoen met een goede planning, een creatieve uitspatting en een overzicht van je leven in één prachtig boek met puntjes!

Kijk in onze webwinkel naar alle leuke Bullet Journals die we hebben.