Ik hou van de Hemel. Nee.., ik wil nog best op aarde blijven, maar ik hou al van jongs af aan van verhalen over de Hemel. Ook later toen Joni Eareckson en Billy Graham een boek schreven over de Hemel werd ik er helemaal blij van. En nu word ik weer blij van een boek dat Henk van Dorp heeft geschreven over de Hemel. Henk ken ik al heel wat jaren, Hij woont in België met zijn vrouw Trijnie als zendingsechtpaar. Ze worden ondersteund door een paar kerken in Nederland waaronder de Parousia Gemeente in Gouda. Allemaal reden voor mij om een boekpresentatie van dit mooie boek met bijzondere onderwerp bij Samma te houden. Dat gaan we doen op ZATERDAG 18 februari aanstaande.

BOEKPRESENTATIE

  • In Gouda (NL) op za. 18 februari – Bijbelshop Samma (Turfmarkt 18) – inloop met presentatiemomenten om 10.30 u. én 14.00 u. Met een Hemels hapje en een drankje en met de mogelijkheid tot signeren. Kom gerust gezellig lunchen

parkeren kan bijv. op 3 min. afstand bij de Q-park garages Nieuwe Markt of Bolwerk.