VincentPubli2008b_400x400 (2)
Vincent Bijlo, de blinde cabaretier, schrijver en columnist is aanstaande zaterdag om 12 uur bij Samma voor een korte conference. Komen jullie ook? Wij zorgen voor de koffie.
Hij komt als onderdeel van de Gouda, Niks Mis Mee! dag, die ik mede heb mogen organiseren. Lees er alles over hieronder.

Diezelfde dag zijn Jeni en Rori oftewel the Roamies weer eens bij Samma. Dit Amerikaanse echtpaar heeft al meerder malen gespeeld op de MarktAktie en op allerlei andere feestjes van Samma. Nu zijn ze 's middags buiten achter de Waag te horen en 's avonds van 19 - 21:00 uur ook bij Samma.

Ik hoop echt dat jullie allemaal komen, want het wordt hartstikke gezellig zaterdag!!

The Roamies 12 oktober bij Samma

We hebben ze al veel vaker in Gouda gehad. "The Roamies" oftewel Alexa James en Rori Partin. Eindelijk zijn ze er weer. De afgelopen jaren hebben ze heel wat meegemaakt. Rori heeft een nare periode met kanker en chemotherapie achter de rug, maar is nu genezen verklaard en samen zijn ze weer heerlijk onderweg. Op 12 oktober treden ze in …
Meer lezen
The Roamies 12 oktober bij Samma

Gouda, Niks Mis Mee!

Gouda, Niks Mis Mee!
Gouda, Niks Mis Mee! dag 12 oktober Een cabaretier, een extreme sporter, een wethouder, een kinderburgemeester, nog een wethouder, een stadsdichter, muzikanten, vrijwilligers, restauranthouders, marktkooplui en winkeliers. Zaterdag 12 oktober werken ze allemaal samen aan de “Gouda, Niks Mis Mee!” dag. Een feestdag in de binnenstad voor iedereen, maar met speciale aandacht voor mensen met een fysieke beperking. Letterlijk en …
Meer lezen