Vandaag weer een paar nieuwe boeken. Bij Samma liggen er nog veel meer. Kom gezellig langs en kijk je ogen uit.

Tijd waar blijf je - Cocky Drost

Cocky Drost vertelt in Tijd, waar blijf je over haar persoonlijke zoektocht naar betekenis in de tijd. De tijd is een lastig begrip. Wat neem jij mee uit jouw verleden – hoe laat je sommige dingen los – en wat doe jij met je toekomstdromen? Het leven is kort, hoe haal je eruit wat erin zit? Cocky geeft praktische tips en aanmoediging om het leven ten volle te leven. Want hoe jong je ook bent en hoe oud je ook hoopt te worden, uiteindelijk is het leven nu.
Meer lezen
Tijd waar blijf je - Cocky Drost

Nou even niets... - Helen Workala

Nou even niets... - Helen Workala
Korte verhalen over het dagelijks leven.
Aan de hand van korte verhalen wordt de lezer uitgenodigd om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Door stil te staan in het moment ontdekt de lezer een nieuwe wereld van het "nou even niets'. Dat die wereld dichterbij is dan we denken schetst de auteur aan de hand van belevenissen van
alledag. Op komische, ontroerende en beschouwende wijze zoomt zij in op de ogenschijnlijk onbelangrijke, onzichtbare of pijnlijke facetten van het leven.
De auteur neemt de lezer mee in haar lichte verteltrant en pakkend tempo en weet de sfeer en dynamiek met een mooi woordgebruik treffend neer te zetten.
De verhalen schetsen de grootsheid van het leven in de hele kleine, maar kostbare momenten van elke dag. De auteur daagt hiermee de lezer uit om zichzelf die rijkdom van het (schijnbaar) "niets' eigen te maken en zich erover te blijven verwonderen. Het boek is inspirerend, relativerend, troostend en eerlijk, vol grappige en herkenbare anekdotes uit de prachtige setting die we "leven' noemen.
Meer lezen

Weg met het perfecte plaatje - Annemarie ten Brinke

Moeder-zijn is geweldig. Je beleeft met je kinderen veel mooie momenten. Toch is opvoeden vaak ook gewoon heel hard werken. Met vallen en opstaan, want perfecte moeders bestaan niet.
Met openheid en humor neemt Annemarie ten Brinke de lezers in haar columns en overdenkingen mee op een zoektocht naar balans in het moederschap. Daarnaast delen andere moeders hun ervaringen en tips.
Meer lezen
Weg met het perfecte plaatje - Annemarie ten Brinke

Domme pech is puur geluk - Leonie Warris

Domme pech is puur geluk - Leonie Warris
In 'Domme pech is puur geluk' beschrijft Leonie openhartig en indringend aar persoonlijke verhaal over leven en overleven, over kiezen voor het goed - voor wat echt belangrijk is - wanneer dat moeilijk is en over wat ze heeft geleerd. Om daarmee anderen die iets vergelijkbaars meemaken te helpen en hoop te bieden en om de Regisseur van het leven te eren.
Meer lezen

Altijd in Gods hand - Lynn Austin

"Altijd in Gods hand' van Lynn Austin is een prachtig boek vol levenswijsheid. Want hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen?
Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen. Tussendoor geeft ze tips over o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer opladen.
Meer lezen
Altijd in Gods hand - Lynn Austin

Hier is rust - Joline Zuidema-Blankesteijn

Hier is rust - Joline Zuidema-Blankesteijn
'Hier is rust' is een boek vol opdrachten en oefeningen die je helpen om aandachtig in het hier & nu te leven en daarin God te ontmoeten. Het biedt veel ruimte voor jouw eigen persoonlijke bid-, denk- en doemomenten. De teksten zijn reflecterend en meditatief, maar ook heel praktisch. Onderwerpen zijn balans, focus, natuur, gewoontepatronen, (on)rust, hoop, leven met aandacht, ont-moeten, verwondering en vrede. Wil jij als christelijke multi-vrouw meer met deze thema's aan de slag, en zoek je daarin naar een positief christelijke insteek? Dan is dit lees- en werkboek echt iets voor jou.
Meer lezen

Glow Dagboek

Gemaakt om te stralen
Je bent prachtig. Ja, jij daar! En je bent krachtig. God kent je door en door en Hij heeft je gemaakt om te stralen.
Glow is een dagboek voor vrouwen door vrouwen. Vierentwintig auteurs delen op authentieke en soms kwetsbare wijze wat God hun gegeven heeft. Aan de hand van de Bijbel laten ze je zien hoe God naar je kijkt en moedigen ze je aan om in je kracht te gaan staan. Zoals een van hen schrijft: "Als alle gelovigen een lichtpuntje zijn, gaat heel het land fonkelen!'
Meer lezen
Glow Dagboek

Zij Lacht Bijbel HSV

Zij Lacht Bijbel HSV
De 'Zij Lacht Bijbel' is speciaal bedoeld voor jonge vrouwen (20-30 jaar). De basis vormt de Notitiebijbel in Herziene Statenvertaling en daaraan is informatie toegevoegd speciaal voor deze doelgroep. Bij een groot aantal bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de 'Zij Lacht Bijbel' mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen. Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of bible journalen. De eigentijdse vormgeving van de 'Zij Lacht Bijbel' nodigt uit om de Bijbel in het zicht te leggen en daadwerkelijk te gaan lezen.
Het online platform 'Zij Lacht' is een digitale gemeenschap voor jonge christelijke vrouwen. 'Zij Lacht' wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen worden geschreven door een team van vrouwelijke auteurs.
Meer lezen
facebook 
sammagezelligstetransparant11-300x164