stroopwafeldame
Zaterdag was het stroopwafeldag in de stad. Lekkere stroopwafelverrassingen in alle straten en bij Samma. Om 11 uur opende de nieuwe kinderburgemeester en haar wethouders deze dag officieel samen met de inmiddels bekende Stroopwafeldames in de Groenendaal. En voor je nou denkt wat dat met Samma en met mij te maken heeft, nou eigenlijk alles! Ik hielp mee met de organisatie van de Stroopwafeldag in de stad en ik mocht deze week namens de binnenstadsondernemers weer jurylid zijn om de nieuwe kinderburgemeester te kiezen. De leukste klus van het jaar en absoluut een hele serieuze zaak. Gouda heeft heel wat te danken aan haar kindercollege. Onder andere dat we beste Evenementenstad zijn geworden. Andere steden zijn er wat jaloers op hoe we dat hier doen.
Maar goed, tussen deze en nog veel meer andere stadsactiviteiten proberen we de winkel ook zo langzamerhand om te bouwen. Deze weken is het wel heel erg zichtbaar. De mooie, grote oude toonbank is geheel gesloopt. Op mijn facebookpagina zette ik een klein bedankje aan deze oude toonbank:

Dag mooie grote oude toonbank. Dank voor meer dan 25 jaren plezier, ruimte, en heel veel producten die er over jou heen is gegaan. Ik durf niet te bedenken hoeveel kadootjes we hebben ingepakt op jou. Met al die mooie bloemen, scheurranden en gekke, typische Samma kadootjes. En wat heb je veel mooie en lastige gesprekken over jou heen horen voeren. Dankjewel dat je die nooit aan iemand hebt doorverteld. En als laatste…., dankjewel dat je al dat muntgeld dat onder jou is gerold voor ons hebt bewaard, inclusief de gulden én de brief van de belasting. We hebben je vandaag met veel plezier en weemoed gesloopt. Want voor alles is een tijd…., ook voor een nieuwe toonbank die al klaarstaat. Maar eerst de vloer verven.


Kom deze week gezellig langs en geniet nog van al die uitverkoop artikelen die er nog steeds zijn. En weet je wat? Als je deze week komt krijg je 10% extra korting op alles wat al is afgeprijsd en dat samen met een stroopwafel! Het kan niet op!! Moet je wel beloven dat je niet op de rommel let ;)

toonbankoud
stroopwafelfeest
De stroopwafeldames, samen met het koekhappende kindercollege!
facebook