Nog een weekje!
Dan is het echt over met de uitverkoop! Dus nog een week kun je profiteren van boeken en kadootjes met maar liefst 70% korting. Ik zou zeggen, sla je slag nog even. Dit komt niet snel meer terug! Wat wel terug komt zijn weer mooie nieuwe boeken en kadootjes en andere zaken voor het najaar in een prachtige, kleurrijke, frisse, opgeknapte winkel.
Maar eerst gaan we de ruimte gebruiken voor onze toffe reünie van bijna 50 jaar vrijwilligers bij Samma en onze concerten en MarktAkties. Ik heb al zoveel mensen teruggevonden en gesproken dat alleen dat al een feest is. Ben jij er ook zo eentje? Probeer er dan vooral bij te zijn de 22e. Lees hier onder de uitnodiging. Jullie zijn allemaal hartelijk welkom.
Maar nu eerst nog een weekje genieten van veel te goedkope aanbiedingen.
70procent

Ben jij er ook zo eentje?

Ben jij er ook zo eentje?? Zo eentje die de afgelopen bijna 50 jaar bij of met Samma heeft rondgelopen als vrijwilliger? Zet dan een groot uitroepteken in je agenda voor zondag 22 september. We willen je graag zien en horen hoe het met je gaat en hoe die tijd bij Samma voor jou is geweest.. Was je al één …
Meer lezen
Ben jij er ook zo eentje?