Kom je ook morgen?

KMorgen is de Gouda, Niks Mis Mee! dag, dat was jullie vast niet ontgaan. Ik kan jullie niet uitleggen hoe trots ik ben op dit evenement. Niet zomaar omdat het organiseren leuk is, maar vooral omdat het zoveel meerwaarde heeft. Geweldig hoe mensen met en zonder beperking elkaar hebben ontmoet en naar elkaar hebben geluisterd. Ondernemers en mensen in een rolstoel, visueel beperkt of anderszins beperkt. Wat tof dat soms met een kleine aanpassing het leven van die ander veel aangenamer wordt. Maar ook wat tof als je begrijpen kunt dat soms niet alles mogelijk is, maar we toch willen kijken wat er dan wel mogelijk is! Gewoon omdat je elkaar letterlijk en figuurlijk ziet en hoort. Morgen gaan we het samen vieren en we blijven in deze stad werken aan het zien én zorgen voor elkaar, want Gouda, daar is Niks Mis Mee!
In de bijlage vinden jullie het hele programma. Ik wil jullie speciaal uitnodigen voor het programma in de Burgerhal dat om 10:30 uur begint. De toegang is gratis en de koffie ook. Er is hele bijzondere muziek van The Bridge en een conference van Vincent Bijlo en meer.
Ook hartelijk uitgenodigd voor de afterparty met muziek van het Amerikaanse duo The Roamies. Van 19-21 uur bij Samma, Turfmarkt 18. Hoop jullie morgen te zien.
En natuurlijk ook welkom bij Vincent Bijlo, die om 12 uur bij Samma een kort optreden doet!
Gouda, Niks Mis Mee! Kom het mee beleven!
programma

The Roamies 12 oktober bij Samma

We hebben ze al veel vaker in Gouda gehad. "The Roamies" oftewel Alexa James en Rori Partin. Eindelijk zijn ze er weer. De afgelopen jaren hebben ze heel wat meegemaakt. Rori heeft een nare periode met kanker en chemotherapie achter de rug, maar is nu genezen verklaard en samen zijn ze weer heerlijk onderweg. Op 12 oktober treden ze in …
Meer lezen
The Roamies 12 oktober bij Samma
facebook