valentijn

De week van de Liefde

Misschien vroeg je je af waarom het zo rustig was vanuit Samma.  Ik was er even niet. “Even” een maandje naar mijn zoon, schoondochter en kleinkinderen in Brazilië die daar hele mooie dingen doen in achterstandswijken, maar ook bij de Indianen. Maar na een maand ‘oma zijn’ is het weer meer dan genoeg en ben ik weer volop in Samma en in de stad aan het werk. De komende weken gaan jullie van alles horen over het Paasontbijt op tweede paasdag 22 april. We hebben zulke leuke plannen dat ik er nu al zin in heb. Maar eerst de week van de Liefde. Donderdag is het Valentijnsdag en mag er in de Agnietenkapel weer voor één dag getrouwd worden. In de middag voor de kinderen en ’s avonds voor de volwassenen. Zo leuk en lief allemaal.

Zaterdag 16 februari is er weer de Geheime Liefdesroute en ik kan jullie verklappen dat Samma natuurlijk meedoet, maar verder zeg ik niks. Het enige dat ik je kan aanraden is om zaterdag deze Liefdesroute mee te lopen met je partner, je liefste zus, je buurman of buurvrouw, je beste vriendin of misschien wel je ergste vijand. Er doen weer heel veel leuke winkels mee die allemaal een gratis kadootje hebben in de goodiebag. Vanaf 11 uur is de start bij de The Meltingpot/Dinkra vooraan op de Kleiweg. Van daaruit wordt je verder de stad doorgestuurd. Ik zeg doen!!

Over liefde gesproken. Als er iets ook een onderwerp is dat bij Samma hoort dan is het wel de liefde, of meer nog De Liefde. “Want alzo lief……” is toch verreweg de mooiste bijbeltekst over de Liefde van God voor ons. En dan heb je ook nog eens dat werkelijk schitterende hoofdstuk in de bijbel waarin de liefde wordt beschreven. Alle reden dus om deze week de Liefde te vieren. Samen met degenen die je lief zijn of met Degene die Liefde is.

Meer lezen

Iedere Dag Geliefd! - Bobby Schuller

Jezus zegt dat Hij gekomen is om ons het leven in al zijn volheid te geven. Dat is een geweldige belofte! Dit dagboek herinnert je elke dag aan die belofte. De dagelijkse aanmoediging helpt je om in die belofte te gaan leven en maakt je meer bewust van Gods aanwezigheid en Zijn zegeningen. Het leven dat God voor jou bedoeld heeft, is prachtig!
Meer lezen

You Are Loved - Jolanda Kromhout

Een boekje vol met inspirerende en bemoedigende teksten met als boodschap: je bent geliefd! Een kostbaar schepsel. Aan deze boodschap kun je niet vaak genoeg herinnerd worden.
Meer lezen

Een Klein Boekje Vol Liefde - Paul Abspoel

Een klein boekje over het grootste onderwerp: liefde! Laat je inspireren door teksten en gedachten, maak jezelf blij of geef dit door aan iemand die jou lief is.
Meer lezen

Zeven Tinten Wit - Remmelt Mastebroek

Sil en Gabrielle hebben een fantastische relatie, totdat een onverwachte gebeurtenis hun huwelijk onder druk zet. Vanaf dat moment kunnen ze elkaar niet meer bereiken. Gabrielle zoekt verbondenheid met Sil, maar houdt hem lichamelijk op afstand. Voor Sil is lijfelijk contact juist de manier om troost te vinden. Op geloofwaardige wijze wordt vanuit beider perspectief de onmacht en eenzaamheid van de geliefden beschreven.
Sil reist naar Patmos om daar na te denken over de toekomst. Hij raakt onder de indruk van de gastvrijheid van de eilanders. Maar die vriendelijkheid slaat om in vijandigheid als een aanhoudende storm ervoor zorgt dat de waterboot het eiland niet kan bereiken. Nu de bewoners zonder drinkwater zitten,
breekt er grote paniek uit. Sil merkt dat de goede onderlinge relaties tussen de bevolking slechts een dun laagje vernis is dat gaat bladderen bij tegenslag. Hij trekt parallellen met zijn eigen huwelijk. 'Zeven tinten wit' is een verfrissende roman, die laat zien wat er met een relatie kan gebeuren wanneer de intimiteit opdroogt.
Meer lezen

Je Bent Waardevol - Carianne Ros - Miniboekje

'Je bent waardevol - Bemoedigingen en complimentjes' is een leuk klein boekje waarmee je elke vrouw blij kunt maken!
Liefdevolle en inspirerende woorden, geschreven door Carianne Ros.
Meer lezen

Ik Wens Jou Gods Liefde - Carianne Ros - Miniboekje

'Ik wens jou Gods liefde' is een mooi klein cadeautje voor vrouwen. Carianne Ros heeft citaten geschreven voor wie wil leren vertrouwen, vergeven en leven vanuit Gods Geest. In andere woorden: voor wie steeds meer van Gods liefde wil ervaren.
Meer lezen

Een Kus Voor Mijn Zus - Marieke Slagter - Miniboekje

'Een kus voor mijn zus' is een leuk minicadeauboekje voor elke zus!
Mooie quotes, bemoedigende grapjes en bijbelteksten over zussenliefde, gedeelde herinneringen en de zegen die een zus is.
Meer lezen

De Rode Draad Van Gods Liefde - Ingrid Plantinga en Willemijn De Weerd

De Bijbel is een mooi boek om samen met kinderen thuis, in de kerk of op school te lezen. Maar het bevat zo veel verhalen, gedichten en wijsheden dat je er soms in verdwaalt. De rode draad van Gods liefde laat zien dat er één verhaal is dat alles met elkaar verbindt: het verhaal van Gods liefde.
Met dit boek kunnen volwassenen samen met kinderen ontdekken hoe Gods liefdevolle reddingsplan als een rode draad door de Bijbel loopt en ook nu nog verder mag gaan in ons eigen leven. Het boek past ook uitstekend bij kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Daarnaast biedt dit boek missionaire mogelijkheden.
Meer lezen

Gods Liefde in Letters - Tineke de Raat

Een handgemaakte kaart is leuk om te krijgen maar nog veel leuker om zelf te maken. Schrijven en tekenen werkt ontspannend en is in combinatie met inspirerende teksten uit de Bijbel een creatieve manier van stille tijd. Met dit boek leer je zelf mooie kaarten en posters maken!
Je begint bij de basis: mooie letters schrijven. Vervolgens ga je aan de slag met achtergronden en illustraties om zo je eigen ontwerp compleet te maken. Het resultaat is een prachtige kaart of poster. Zo kun je Gods liefde uitdelen en iemand anders op een originele manier bemoedigen (of hang je creaties lekker zelf op!).
Met veel voorbeelden en ideeën. Inclusief 4 stevige pagina's met uitknipbare sjablonen, waarmee je meteen aan de slag kunt gaan!
Meer lezen

Omdat Hij Van Je Houdt - Dagboekje - Ina Van Der Beek

Kort maar krachtig: 365 inspirerende teksten van bestsellerauteur Ina van der Beek. Zo word je elke dag herinnerd aan Gods liefde voor jou!
- Voor iedereen die een bondige bemoediging kan gebruiken
- Moederdagtip!
Meer lezen

Met Liefde en Lef - Sarianne van Dalen

Auteur: Sarianne van Dalen
ISBN: 9789491844690
Aantal pagina's: 152
Verschijningsvorm: Paperback
Meer lezen

Geliefd - Adem de dag reeks - Mirjam van der Vegt

Artikelnummer: 9789023952374
Auteur: Mirjam van der Vegt
Verschijningsvorm: Paperback
Meer lezen

De Liefde Achterna - Leefregels van Franciscus

Auteur: Franciscus van Assisi en Willem Marie Speelman
ISBN10:
902114140X
ISBN13:
9789021141404
Verschijningsvorm: Hardcover
Meer lezen

Liefdestalen en Alzheimer - Gary Chapman

Auteur: Gary Chapman en Debbie Barr
ISBN10:
9063537255
ISBN13:
9789063537258
Uitvoering: Paperback
Meer lezen

Vol Van Gods Liefde - Carianne Ros

Auteur: Carianne Ros
ISBN10:
9033824000
ISBN13:
9789033824005
Verschijningsvorm: Hardcover
Meer lezen

Gods Liefde Voor Jou - Ina van der Beek

Auteur: Ina van der Beek
ISBN10: 9033820498
ISBN13: 9789033820496
Verschijningsvorm: Hardcover
Meer lezen

Loveletters - Mirjam Looij

Auteur: Mirjam Looij Carlyn Verwijs
ISBN10:
9033820501
ISBN13:
9789033820502
Uitvoering: Paperback
Meer lezen

Liefs, Henri - Henri Nouwen

EAN: 9789401436281
Formaat: 18cm x 25cm
Omslag: Hardcover
Pagina's: 288
Uitgever: Uitgeverij Lannoo
Meer lezen

Ik Lief Jou - Wilma Veen

Auteur: Wilma Veen
Illustrator: Wilma Veen
Afmetingen: 13x208x208 mm
ISBN: 9789043527781
Verschijningsvorm: Hardcover
Meer lezen
facebook
gezelligste