Het gaat goed komen....

Het gaat goed komen met het weer voor tweede Paasdag. Zo lijkt het in elk geval deze morgen als ik weeronline voor Gouda check. Wat zou het heerlijk zijn als we in het zonnetje ons eitje konden tikken met nog eens 999 andere mensen.

Het gaat goed komen met de 100 vrijwilligers die we daar voor nodig hebben. Dat hoop ik tenminste wel. Ik heb er nu nog 30 nodig. Het gaat dus alleen goedkomen als jij helpt of mensen zoekt die helpen.

Het gaat goed komen…. Met het maken van het draaiboek voor al die 100 mensen. Het moet dit weekend klaar en verstuurd worden.

Het gaat goed komen..... Met die stapels folders die we nog hebben, als jij daarmee je straat, je familie, je vrienden, en misschien wel je vijanden uitnodigt

Het gaat goed komen….. vandaag in de winkel. Ik ben alleen en het gaat vast lekker druk worden met de belijdenissen en Pasen in het vooruitzicht. Deze week weer mooie nieuwe dingen binnen gekregen.

Het gaat goed komen met de uitverkoop. Het is eigenlijk al goed met de uitverkoop. Maar nog steeds hebben we er weer nieuwe aanbiedingen bij. ZO langzamerhand ontstaat de ruimte.

Het gaat goed komen met de verbouwing. Maar voorlopig gaan we er nog niet aan beginnen. We stellen het nog even uit tot begin van de zomer. Kunnen we nog lekker even ruimte én plannetjes maken. En dan hebben we ook de tijd voor de Bible Art tentoonstelling in de Gouwekerk

Het gaat goed komen met nog een extra uitdaging de komende weken van de Bible Art tentoonstelling in de Gouwekerk. Het gaat goed komen met extra vrijwilligers die we nu nog niet hebben, maar misschien ben jij er wel één van?

Het gaat goed komen……, nee….. Het is goed gekomen! Het zal voor ons geen ‘stille week’ worden zoals je ziet, maar toch zal ik zelf heel veel luisteren naar die prachtige CD van Andrew Peterson met de Resurrection Letters. Misschien staat hij wel op als je bij Samma binnen loopt. Want het enige wat ons drijft om al deze dingen te doen is het feit dat we een God hebben die Zijn Zoon naar deze aarde liet gaan om voor ons te sterven en weer op te staan, zodat wij welkom zijn bij de Hemelse Vader. Het is één volzin, maar in een miljoen worden niet te vatten hoe bijzonder het is en blijft. Het is goed gekomen. Ik wens je een hele mooie Stille Week,

Meer lezen
Rembrandt_flyer_pasen_A5_V2
Rembrandt_flyer_pasen_A5_V22
BIBLE_ART_DALÍ_CHAGALL_Campagnebeeld_150dpi_190329_142132
facebook