jury
De juryleden van de Zilveren Duif
matthijn
De uitreiking aan Matthijn Buwalda

Het is de week van de prijzen. Donderdag “Het Zilveren Duif Gala” in Veenendaal. Al een aantal jaren mag ik daar één van de juryleden zijn. Wat een feest was het en wat een eer om namens de jury de prijs te mogen uitreiken aan o.a. Matthijn Buwalda als beste liedjesschrijver/componist.

Diezelfde donderdag kon ik helaas niet mee naar Deventer. Daar werd ook een prijs uitgereikt. Gouda werd uitgekozen als de Evenementenstad van Nederland in de klasse middelgrote steden. Daar zijn we zóóó trots op. De argumenten van die jury waren vooral de bijzondere samenwerking in de stad/ Specifiek werden genoemd de Kinderburgemeester en het kindercollege en de Kinderkaasmarkt die we elk jaar met de Bredeschool organiseren. En bij de verkiezing van de kinderburgemeester mag ik ook al een aantal jaren in de jury zitten! En ja, het eerste evenement dat er aankomt is natuurlijk het Paasontbijt. Daarover deze weken nog veel meer!

Maar ook jullie kunnen in de “prijzen vallen” vandaag en nog zeker een aantal weken. Bij Samma zijn alle prijzen zodanig laag dat iedereen in de prijzen kan vallen. Dus… kom maar naar de Samma en sla je slag! We zijn tenslotte allemaal (Over)winnaars!
Vandaag zou ik het wel extra gezellig vinden met dit slechte weer en het feit dat ik in m’n eentje ben omdat Marjolein en Anja er niet zijn. Ik wil best een gezellig drukke dag samen met jullie. Daan zeg ik aan het einde van de dag: “Prijs de Heer” want daar gaat het tenslotte allemaal om.
Irene Klein Haneveld
evenemenstad
De evenementenstad award
20190306_164649
Hier kun je je eigen prijzen winnen!