Vandaag zomaar een schrijfster uitgelicht. En wat voor één. Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin. Ann schreef meerdere bestsellers en ook een prachtig boek voor Kerst met het hele gezin.

Pak Het Grootste Geschenk Maar Uit! - Ann Voskamp

Pak dit jaar het grootste kerstgeschenk samen uit!
In dit schitterend geillustreerde kerstkinderboek maken we kennis met het voorgeslacht van Jezus. Al die mannen en vrouwen, al die verhalen, ze maken dat we weer helemaal verliefd worden op Jezus zelf. Gods grote plan, van het Paradijs tot de kribbe, komt tot leven.
Elke dag pakken we met elkaar een geschenk uit, hangen een versiering op, en denken samen na over het liefdesverhaal van God en mensen.
Met Bijbelverhalen, vragen om over na te denken, dingen om samen te doen, en prachtige illustraties.
Een echt gezinsboek voor de adventsperiode.
Meer lezen

Wees Een Geschenk - Ann Voskamp

Ann Voskamp maakte diepe indruk met haar boeken 'Duizendmaal dank' en 'Gebroken leven'. In 'Wees een geschenk' combineert ze haar prachtige foto's met sprankelende en diep-rakende teksten over de gebrokenheid in ons leven, die door Gods genade tot overvloedige vreugde kan leiden – door de weg van het geven. Omdat Christus de grote Gever is, kunnen wij uitdelen van wat we van Hem ontvangen, gewoon, elke dag, in onze directe omgeving.
Het boek bevat een lijst met geeftips die ons een brede glimlach op het gezicht toveren, en daarna (als we ermee aan de slag gaan) ook de mensen om ons heen: wees een geschenk!
Meer lezen

Dagboek Duizendmaal Dank - Ann Voskamp

Ann Voskamp maakte diepe indruk met haar boek 'Duizendmaal dank'. In dit dagboek keert ze terug naar het thema van de dankbaarheid. In zestig overdenkingen, elk als het ware een boom met takken vol geschenken, voert Ann ons door een bos van genade waarin we in onze diepste nood telkens weer Gods adembenemende liefde tegen het lijf lopen.
Dit boek is zowel diepgaand als uiterst praktisch, met volop ruimte om ermee te beginnen: je dankpunten opschrijven en zo je ogen openen voor Gods gulheid.
Meer lezen

Gebroken Leven -Ann Voskamp

Auteur: Ann Voskamp
ISBN10:
9051945442
ISBN13:
9789051945447
Verschijningsvorm: Hardcover
Meer lezen

Duizendmaal Dank - Ann Voskamp

Zoals de meeste lezers snakt Ann Voskamp ernaar haar leven goed te leven.
'Hoe vinden we vreugde,' zo vroeg ze zich af, 'te midden van tijdsdruk, geldgebrek, en alles wat elke dag weer misloopt? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Wat heeft God ons vandaag te bieden?
Deze ontroerend eerlijke en zeer praktische gids voor een vreugdevol leven nodigt je uit om Gods geschenken om je heen te zien. Door dank te zeggen voor het leven dat ze had, vond Ann Voskamp het leven dat ze altijd al had gezocht.
Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin.
Meer lezen
facebook
sammagezelligstetransparant11-300x164