maandagmiddag open.

maandagmiddag open.
Maandagmiddag 17 december zijn we extra open vanaf 13:00 uur. Heb je gewoon een extra middagje voor het uitzoeken van je kerstkaarten of kerst kadootjes. En we hebben echt heel veel mooie producten in de winkel. Kom maar eens die prachtige engelen bewonderen. Niet alleen voor de kerst, maar een kunststuk voor het hele jaar
Meer lezen

Psalmen Dichtbij

Psalmen Dichtbij
Het bijbelboek Psalmen is een van de meest geliefde boeken uit de Bijbel. Er is dan ook voor alle emoties wel een psalm te vinden: van vreugde tot verdriet, van twijfel tot dankbaarheid.
Ontdek de Psalmen voor het eerst of opnieuw met 'Psalmen Dichtbij'. Met tekst uit de Bijbel in Gewone Taal aangevuld met uitleg en toepassingen. Lees de verhalen achter de Psalmen en laat je uitdagen door de vragen om na te denken over wat deze oude teksten jou te zeggen hebben.
Meer lezen

Wie Ben Ik? - Henri Nouwen

Wie Ben Ik? - Henri Nouwen
Nieuwe teksten van een wereldwijd geliefde priester.
In deze unieke bundel verschijnen nieuwe teksten van de Nederlandse priester Henri Nouwen, voor het eerst in boekvorm, 22 jaar na zijn dood. Hij toonde zijn kwetsbaarheid en gebrokenheid en liet daarin zien hoe hij zelf leefde van de genade en barmhartigheid van God -wat mensen nog steeds bemoedigt en inspireert. Daarom leven wereldwijd zijn naam en werk onverminderd voort, ook in deze bundel.
Meer lezen

Liturgie Van Het Alledaagse - Tish Warren

Liturgie Van Het Alledaagse - Tish Warren
Op momenten die we over het hoofd zien en in dagelijkse routines kunnen we ons op verrassende manieren bewust worden van Gods aanwezigheid. Hoe omarmen we het heilige in het gewone en het gewone in het heilige?
Ingekaderd in de beschrijving van een gewone dag, verkent dit boek het dagelijks leven door de lens van liturgie, kleine praktijken en gewoonten die ons vormen. Elk hoofdstuk kijkt naar iets – haar bed opmaken, haar tanden poetsen, haar sleutels kwijtraken – wat de schrijfster elke dag doet. Op basis van de diversiteit van haar leven als Anglicaanse priester, vriend, echtgenote en moeder, ontwikkelt Tish Warren een praktische theologie van het alledaagse. Elke activiteit is verbonden met een spirituele oefening en een aspect van de zondagse kerkdienst.
Kom en ontdek de heiligheid in elke dag van je leven.
Meer lezen

Dansend Door De Dag - Marion Stroud

Dansend Door De Dag - Marion Stroud
'Dansend door de dag' is een bijbels dagboek vol gedachten en gebeden uit het dagelijks leven van een vrouw. Inspirerend en uitdagend, aansprekend voor vrouwen in elke levensfase. Of je nu getrouwd bent of single, moeder of kinderloos, met of zonder baan, jong of oud, iedereen zal wel iets herkennen in de onderwerpen en gebeden.
Een heerlijk boek vol levensechte gedachten en gebeden, bijbelteksten en toepasselijke citaten die je helpen om je lichtvoetig en vrij door de dag te bewegen.
Meer lezen

Esther - Het Woord in Beeld - Jan van Lokhorst en Bob Kerssen

Esther - Het Woord in Beeld - Jan van Lokhorst en Bob Kerssen
Dertig tekeningen, acht schilderijen.
Een heel bijzonder boek over een heel bijzonder bijbelboek Prachtig vormgegeven met de schitterende tekeningen en schilderijen van Jan van Lokhorst, de teksten van Bob Kerssen en de teksten uit de Bijbel. Een uniek boek om kado te doen of kado te krijgen en uren in te kijken, te lezen, weer te kijken, na te denken, en weer te kijken en onder de indruk te raken van deze bijzondere en beeldschone vrouw waardoor een heel volk gered kon worden.
Meer lezen
sammagezelligstetransparant11-300x164