eenzaam

Help je mee een kaartje sturen naar een eenzame oudere?

Misschien heb je het gezien bij De Wereld Draait Door......

"De feestdagen staan voor de deur, voor veel mensen een tijd waar ze naar uitkijken. Helaas voelen 1 miljoen ouderen zich juist eenzaam tijdens de decembermaand..

Jurre van YUNG DWDD ging op bezoek bij wat ouderen en kwam erachter dat een klein gebaar al een groot verschil kan maken, zoals een kaartje sturen. Het Nationaal Ouderenfonds probeert op deze manier al jaren zoveel mogelijk eenzame ouderen een hart onder de riem te steken met hun kerstkaartactie. Jurre ondersteunt deze actie en roept daarom iedereen op mee te doen en ook een kerstkaartje te sturen naar een eenzame oudere."

Nou daar wil Samma graag aan meehelpen. Kom dinsdag of woensdag langs bij Samma en schrijf één of meerdere kaarten. Wij stellen ze ter beschikking, als jij de postzegel betaald. De oogst sturen we dan door naar de kaartenactie en zo kunnen we met een klein gebaar mensen blij maken. Wie doet er mee?

Het enige dat je nodig hebt om iemand een warme kerst te bezorgen: een kaart en één postzegel die je op de brief plakt. Wij doen de rest. Kan jij een postzegel missen deze kerst?"

Kom je meedoen? Dinsdag en woensdag (11 en 12 december) mag je bij Bijbelshop Samma kaarten komen schrijven. Wij stellen gratis kerstkaarten ter beschikking en jij zorgt voor de postzegel. Dinsdag vanaf 11 uur tot 17:30 en woensdag de hele dag.Klein gebaar en groot plezier!

Lees meer over deze actie:

Meer lezen
facebook