Hij komt, Hij komt……!
Zaterdagmorgen is weer de gezellige intocht van Sinterklaas. Zoals elk jaar komt de stoet langs Samma! Voor alle wachtende kinderen en volwassenen die buiten staan te wachten schenken we gratis chocolademelk. En als het wachten heel lang duurt, mag er ook geplast worden bij Samma. Elk jaar weer een gezellige zaterdagochtend en het begin van een vrolijk kinderfeest. Wat er nog meer die dag gebeurt kun je lezen op deze link. En misschien is het een mooi moment om ook even te kijken wat er is voor advent en kerst. Want het is gezellig om op Sinterklaas te wachten, maar de verwachting van het Kerstkind is vele malen mooier om naar toe te leven.

Adventsslinger - HAPPY038

Complete set om een slinger te maken. De kaartjes met de letters zijn dubbel gedrukt. De ene kant is zwart en de andere kant wit. De kaartjes zijn gemaakt van 400 grams papier.
De set bestaat uit:
- 100 houten kralen
- 2 meter zwart koord
- 4 zwarte klemmetjes
- 4 A7 kaartjes
Meer lezen

Christelijke Kerstslinger

Deze mooie Kerstslinger is gemaakt van 350 grams papier. De vlaggenlijn bestaat uit 9 canvasvlaggetjes.
Eén vlaggetje heeft een afmeting van 10 x 14 cm. De totale vlaggelijn is ongeveer 1,8 meter.
Meer lezen

Kerst Doeboek - Een Nieuwe Koning

Dit Kerst-doeboek 'Een nieuwe Koning' is speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar (bovenbouw) om mee aan de slag te gaan in de dagen rond Kerst. Via leuke puzzels, vragen en zoekopdrachten komen deze jonge onderzoekers veel te weten over wat de profeten al voorspelden over de komst van Jezus.
Meer lezen

Het Wonder van Kerst - Michel de Boer

Kerststal met 22 figuren én het kerstverhaal.
Aan de binnenkant van de omslag vind je de kerststal. In het boek staan alle figuren. Gedrukt op stevig papier en eenvoudig uit te knippen. In het midden van het boek staat het kerstverhaal.
Meer lezen

Het Mooiste Kerstgeschenk - Michel de Boer & Lee Ann Vermeulen

Makkelijk leesbare tekst op rijm.
Iedere illustratie is in kleur afgebeeld én als kleurplaat.
Daardoor zorgt dit boekje voor uren lees- én kleurplezier tijdens de kerstdagen.
Meer lezen

Mijn Doeboek voor Advent en Kerst - 7+

Twintig leuke activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar, rond advent en kerst. Met stickers, puzzels en kleurplaten.
Meer lezen

Mijn Doeboek voor Advent en Kerst - 3+

Twintig leuke activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar, rond advent en kerst. Met stickers, puzzels en kleurplaten.
Meer lezen

I Van Immaniel - Erika van Nes

In december leven gezinnen graag samen toe naar kerst: de geboorte van Jezus. Dit adventsboekje helpt gezinnen om elke dag een stukje van het kerstverhaal samen te lezen en erover door te praten. Het is opgezet vanuit het ABC en daardoor erg geschikt voor kinderen die leren lezen of dat al goed kunnen. De jongere kinderen kunnen meeluisteren met de verhalen en voor de oudere kinderen zijn vragen toegevoegd.
De teksten en opdrachten zijn geschikt voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden.
Meer lezen

ADVENTure - Hanna Holwerda

Gaan jullie mee op avontuur met Jozef en Maria? Ze reizen tijdens advent op een ezel van Nazaret naar Betlehem. Elke dag gaan ze een stapje verder op de landkaart.
Onderweg komen jullie bekende verhalen uit het Oude Testament tegen, die je kunt naspelen met de vingerpoppetjes. Ook vind je bij elke dag leuke opdrachten zoals proefjes, tekenen, luisteren en muziek maken. Zo komt het kerstverhaal steeds dichterbij.
Meer lezen

Geen Gewone Koning

Dit boekje vertelt het kerstverhaal en legt uit waarom Jezus 'geen gewone koning' is. Met leuke puzzelopdrachten en kleurplaten.
Voor kinderen vanaf 7 jaar.
Meer lezen

Sestra Kerst 2018

Dit Sestra-magazine bevat alles wat je nodig hebt in de drukke decembermaand! Zo ben je helemaal klaar voor Kerst! Met onder meer: adventsdagboek met 24 overdenkingen voor de maand december, mooie artikelen, voorleesverhaal van Joke Verweerd, vrede aan tafel, kerstkaarten en kerstslingers, tips voor je tafelaankleding, geen stress dit jaar, voor het eerst alleen, tijd voor een spelletje, feestelijke uitkniplabels, tien sterke Bijbelse vrouwen, makkelijk koken en veel meer!
Meer lezen

Adventspakket van Inspire Bijbel

Leuk pakket om op een creatieve manier toe te leven naar Kerst. Inclusief leesrooster en elke dag een creatieve verwerking in de lijn van Bible journaling, verzorgd door Kris Bossenbroek van ByKris.
Inhoud:
Inspire werkboekje, 48 pagina's, geschikt voor diverse creatieve technieken
Inspire Stickervel
Inspire Knipvel met extra illustraties
Meer lezen
sammagezelligstetransparant11-300x164
facebook