Ga je altijd op dezelfde manier naar dezelfde winkels in de binnenstad? Dan raden we je aan om dat dit weekend eens anders te doen. Vandaag en zaterdag kun je al heerlijk in de kerststemming komen met een mooie wandeling door de binnenstad langs allerlei brocante winkeltjes. Je zult zien dat je je eigen stad opnieuw ontdekt. Er zijn in Gouda echt de meest mooie brocante winkels te vinden met de leukste spulletjes. En juist het 'geheime' ervan maakt het nog leuker! Veel ontdekkingsplezier dit weekend. En als je toch in kerstsfeer komt, vergeet dan niet om ook even bij Samma binnen te lopen. Er is al genoeg kerst te vinden!
geheime kerstroute
Op 9 november en 10 november is er mooie geheime kerst route door de sfeervolle en eeuwen oude stad Gouda, met diverse leuke adresjes van antiek en brocante winkels. De route zelf is uiteraard nog een verrassing. De winkels zijn op 9 november van 10.00 tot 21.00 uur open (in de avond zeer sfeervol met al de lichtjes) en zaterdag 10 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Bij de eerste winkel van de route krijgt iedereen een tasje, die is jouw rode draad in de route. Het is leuk als de winkeliers jouw tasje zien, die kan jou het volgende adres vertellen waar de route zich vervolgt en heel misschien zit er een verrassing in.

Alle winkels die meedoen zijn geheel in kerstsfeer, om gezellig in rond te snuffelen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de wandelroute door Gouda zelf, vergeet dan niet om je heen te kijken, naar de eeuwen oude gebouwen en uiteraard het stadhuis. Iedereen is van harte welkom In Gouda voor deze hele leuke GEHEIME KERST route
facebook

Sestra Kerst 2018

Dit Sestra-magazine bevat alles wat je nodig hebt in de drukke decembermaand! Zo ben je helemaal klaar voor Kerst! Met onder meer: adventsdagboek met 24 overdenkingen voor de maand december, mooie artikelen, voorleesverhaal van Joke Verweerd, vrede aan tafel, kerstkaarten en kerstslingers, tips voor je tafelaankleding, geen stress dit jaar, voor het eerst alleen, tijd voor een spelletje, feestelijke uitkniplabels, tien sterke Bijbelse vrouwen, makkelijk koken en veel meer!
Meer lezen

Adventspakket van Inspire Bijbel

Leuk pakket om op een creatieve manier toe te leven naar Kerst. Inclusief leesrooster en elke dag een creatieve verwerking in de lijn van Bible journaling, verzorgd door Kris Bossenbroek van ByKris.
Inhoud:
Inspire werkboekje, 48 pagina's, geschikt voor diverse creatieve technieken
Inspire Stickervel
Inspire Knipvel met extra illustraties
Meer lezen