sammalogo

Voor nieuwe mama's en baby's hebben we echt de liefste en leukste kadootjes bij Samma. In de winkel zijn er zachte knuffels, lieve rompertjes en schattige mutsjes en leuke boeken. Hieronder een paar van die leuke boekjes.

Met Een Kus Erbij - Esther Leeuwrik

Zag je hoe ik een geheim nam,
het fluisterde in een doosje...
Een klein en teder verhaal in dichtvorm over je kind als kostbaar geschenk en de liefdevolle verwondering van het uitpakken ervan. De nadruk ligt op de lieve, poëtische tekeningen die een eigen verhaal vertellen, waarin het jongetje het cadeau dat in het gedicht wordt ingepakt, weer uitpakt en ontdekt hoe mooi en bijzonder hij is.
Zeer geschikt als cadeau voor geboorte, doop en opdracht.
Meer lezen
Neplogo

Kraambezoekboek - Hee Kleintje

Dit kraambezoekboek van Hee kleintje is het perfecte gastenboek voor de vroege babybezoekers. Er is ruimte voor meer dan 50 visites om een lief berichtje voor de nieuwe baby en kersverse ouders achter te laten. Op elke pagina staan vragen aan het kraambezoek, en is er ruimte om een foto van hen en de baby in te plakken.
Meer lezen

Primeuren & Pareltjes - Babyjournal

Kinderen doen veel leuke, rare, grappige, lieve, brutale, bijdehante en onbedoeld slimme dingen. Als ze klein zijn, doen ze ook veel dingen voor de eerste keer en ontdekken ze wat ze leuk en lekker vinden – ze ontwikkelen smaak en favorieten (hun pareltjes!). In Primeuren & Pareltjes verzamel je alle eerste keren en favorieten van je kindje zodat jij ze nooit meer kan vergeten. Ook superleuk voor de kids zelf om later nog eens terug te lezen! Je vindt in dit boekje een lijst met suggesties voor eerste keren om te documenteren.
Meer lezen

Je Zwangerschap van Dag tot Dag - Christine Harris

Auteur: Christine Harris
Uitgeverij: BBNC Uitgevers
ISBN:9789045322193
Meer lezen

#Powertalks Voor Mama's - Daniëlle Koudijs

Auteur: Daniëlle Koudijs
ISBN10:
9058041336
ISBN13:
9789058041333
Verschijningsvorm: Paperback
Meer lezen
facebook