Het is de week van de Kermis. Gezellige drukte van vrolijke gezinnetjes overdag en 's avonds jongelui die elkaar willen bewijzen hoe stoer ze zijn. Ik heb er niet zoveel mee, en de hond Mevrouwkleinhaneveld is er doodsbang voor. Maar het is altijd wel een mooi gezicht. Wat ook mooi is, is de nieuwe Rituals winkel op de hoek van de Turfmarkt/Kleiweg. Nadat het pand jarenlang een rioollucht had, hangen er nu heerlijke luchtjes en is het een ongelooflijk mooie winkel geworden. Nou ja, gewoon zomaar wat nieuwtjes uit de buurt en misschien een extra aanleiding om morgen even naar de binnenstad te komen en bij Samma binnen te lopen. Het zijn de weken van de nieuwe boeken en spullen, dus veel te zien. Hieronder weer een paar nieuwe boeken.

Merkbaar Aanwezig - David E. Fitch

God verlangt ernaar aanwezig te zijn bij zijn volgelingen, en dat Zijn gemeente merkbaar aanwezig is in de wereld. David Fitch onderscheidt zeven disciplines waarin God nadrukkelijk belooft aanwezig te zijn, ook door de gemeente heen. Met pakkende verhalen en creatieve ideeën laat Fitch zien hoe deze disciplines eenvoudig toe te passen zijn in het dagelijks leven.
Meer lezen

Notitie Bijbel HSV

De Notitiebijbel is een schrijfbijbel in Herziene Statenvertaling met extra ruimte om notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert, motiveert. De complete bijbeltekst is opgemaakt in één brede kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina zijn subtiele schrijflijntjes gedrukt waarop je aantekeningen kunt maken. De Notitiebijbel is ook geschikt om te gebruiken voor bible journaling.
Meer lezen

De Rode Draad Van Gods Liefde - Ingrid Plantinga en Willemijn De Weerd

De Bijbel is een mooi boek om samen met kinderen thuis, in de kerk of op school te lezen. Maar het bevat zo veel verhalen, gedichten en wijsheden dat je er soms in verdwaalt. De rode draad van Gods liefde laat zien dat er één verhaal is dat alles met elkaar verbindt: het verhaal van Gods liefde.
Met dit boek kunnen volwassenen samen met kinderen ontdekken hoe Gods liefdevolle reddingsplan als een rode draad door de Bijbel loopt en ook nu nog verder mag gaan in ons eigen leven. Het boek past ook uitstekend bij kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Daarnaast biedt dit boek missionaire mogelijkheden.
Meer lezen
Jubileumeditie Prentenbijbel

Jubileumeditie Prentenbijbel

Tien jaar geleden verscheen de eerste complete versie van de Prentenbijbel. In de afgelopen jaren heeft deze kinderbijbel zich ontwikkeld tot de best verkochte kinderbijbel van Nederland. Het 10-jarig jubileum is reden voor feest! Daarom is er deze gelimiteerde jubileumeditie inclusief een uniek kwartetspel met illustraties uit de Prentenbijbel, gesigneerd door Marijke ten Cate.
Meer lezen
Kraambezoekboek - Hee Kleintje

Kraambezoekboek - Hee Kleintje

Dit kraambezoekboek van Hee kleintje is het perfecte gastenboek voor de vroege babybezoekers. Er is ruimte voor meer dan 50 visites om een lief berichtje voor de nieuwe baby en kersverse ouders achter te laten. Op elke pagina staan vragen aan het kraambezoek, en is er ruimte om een foto van hen en de baby in te plakken.
Meer lezen
Crea Kinderbijbel

Crea Kinderbijbel

Dit creatieve boek is gemaakt bij de bijbelverhalen uit de Bijbel voor jonge kinderen. Er staan mooie kleurplaten, stip-tot-stiptekeningen, zoekplaten en leuke tekenopdrachten in. Spelenderwijs raken kinderen zo vertrouwd met de bijbelverhalen.
Een leuke creatieve manier van verwerken van het bijbelverhaal, die net wat makkelijker is dan biblejournaling.
Meer lezen
Vriendinnenboek - Puur!

Vriendinnenboek - Puur!

Leer je vriendinnen nog beter kennen in het 'PUUR! Vriendinnenboek'. Alles wat je altijd al van je vriendinnen wilde weten kom je te weten met dit invulboek vol herinneringen. Geef het een voor een aan je vriendinnen en vraag ze om hun creativiteit de vrije loop te laten bij het beantwoorden van vragen over zichzelf én over jou. Invulvragen over mooie momenten, inspirerende Bijbelteksten en andere leuke weetjes staan erin. Zo ontstaat een boek waarmee vriendschap gevierd kan worden.
Meer lezen
facebook
sammalogo