Morgen (zaterdag) ben ik helemaal alleen. De één heeft een feestje en de ander wil een laatste weekend naar de caravan. Nou ja....., de hond mevrouwkleinhaneveld is er wel, maar die is niet altijd even blij als ze in de winkel moet zitten. Ze gaat het liefste de straat op en dat mag helaas niet in Gouda. Tsja..., dat is best een beetje zielig voor mij toch? Maar jj kunt er wat aan doen. Kom gezellig morgen naar Samma en geniet van al die mooie nieuwe spullen die we binnen hebben. Ik kan je ook alles vertellen over de Bullet Journals. Ik durf te zeggen dat we verreweg de grootste en meest uitgebreide collectie hebben van de Bullet Journals in Gouda en omstreken. Gewoon omdat het kan. Maar we hebben veel meer 'gewone' of eigenlijk bijzondere agenda's en nieuwe boeken en kadootjes. Kom jij mijn dagje alleenzijn tot een super dagje samenzijn maken? Lijkt me gezellig, ik zorg voor de koffie, en jij?

Ik Zal Er Zijn - Lifeprints

Een prachtig geschenkboek met prints van het duo Lifeprints. Dit boek is bedoeld voor situaties waarin bemoediging en inspiratie meer dan welkom zijn. Of je nu even vastloopt of in de storm van je leven zit, God houdt zich aan zijn belofte. 'Ik zal er zijn' is wat hij in zijn woord beloofd. Niet altijd op de manier zoals wij het zelf hadden bedacht en gehoopt, maar Hij is er bij.
Met zeven verschillende woorden wordt het thema 'Ik zal er zijn' uitgewerkt. Het boek bevat inspirerende teksten, liedteksten, citaten en bijbelteksten. Een feest voor het oog en een balsem voor het hart!
Meer lezen

Je Bent Waardevol - Carianne Ros - Miniboekje

'Je bent waardevol - Bemoedigingen en complimentjes' is een leuk klein boekje waarmee je elke vrouw blij kunt maken!
Liefdevolle en inspirerende woorden, geschreven door Carianne Ros.
Meer lezen

Doe Elke Dag Iets Aardigs

Aardigheid verspreiden – en ontvangen – is essentieel om een leven vol vrede, welzijn en geluk op te bouwen. Doe elke dag iets aardigs staat vol betekenisvolle quotes van geliefde historische figuren en doordachte opdrachten, waaronder inspirerende suggesties voor willekeurige aardige gebaren. Bovendien biedt dit boek volop ruimte om bevindingen en bezinningen op te schrijven. Zo wordt dit journal een prachtig souvenir dat je helpt de aardigheid in je leven te voeden, waarderen en herinneren.
Meer lezen

Waarom Ik Zo Van Ons Hou

Als je iets invult op de schrijflijntjes van dit kleine boekje, wordt het iets heel bijzonders: een betekenisvol cadeau van liefde en aanbidding.
INSTRUCTIES:
1. Was en droog je handen
2. Denk aan je wederhelft
3. Vul iets in op de schrijflijntjes
4. Verwijder de plastic kaft
5. Geef het boekje aan je wederhelft
6. Bied tissues aan
Meer lezen

Mijn Bullet Journal - Forest

Mijn Bullet Journal is het perfecte systeem om al jouw afspraken, taken, plannen, to-dolijstjes, en nog veel meer op een handige plek te verzamelen.
Meer lezen

Mijn Bullet Journal - Black Flower

'Mijn Bullet Journal' is het perfecte systeem om al jouw afspraken, taken, plannen, to-dolijstjes, en nog veel meer op één handige plek te verzamelen.
Meer lezen

Mijn Bullet Journal - Feather

'Mijn Bullet Journal' is het perfecte systeem om al jouw afspraken, taken, plannen, to-dolijstjes, en nog veel meer op één handige plek te verzamelen.
Meer lezen

Little Black Bullet Journal

De Little Black Bujo is een speciale editie van onze Mijn Bullet Journals. Dit stijlvolle zwarte boekje heeft een compact formaat waardoor je het gemakkelijk bij je steekt en overal mee naartoe neemt. Achterin het boek vind je een schuifpocket waar je losse knipsels in kunt bewaren. Binnenin vind je prachtig kwaliteitspapier van Munken met de bekende grijze stipjes. De zwarte stofomslag haal je gemakkelijk van je boek, zodat je een stijlvol zwart boek overhoudt. Deze LBB is wat ons betreft dé bujo-musthave aller tijden.
Meer lezen

Onnoembaar Aanwezig

Na het succes van 'Ontroerend dichtbij' verschijnt er opnieuw een dagboek voor vrouwen bij de Herziene Statenvertaling. Vijf vrouwen schreven elk twintig stukjes over de vrucht van de Geest, waarover Paulus schrijft in zijn brief aan de Galaten. Dit dagboek kan dagelijks gebruikt worden, maar omdat er geen datum bij de stukjes staat, is het geen probleem om een dag over te slaan.
Dagelijks staat er een bijbelgedeelte centraal. De teksten zijn concreet en praktisch, met elke dag een bemoediging of een opdracht.
Dit dagboek helpt vrouwen om in de dagelijkse praktijk christen te zijn en tot zegen te zijn voor hun omgeving. In volledige overgave, levend vanuit de kracht van de Heilige Geest.
Meer lezen

Voor Mijn Allerbeste Vriend - Willemijn de Weerd & Marieke ten Berge - Kinderboekenweek

Eekhoorn Edje wil graag dat zijn vriend Edo met hem speelt. Maar Edo heeft geen tijd. Hij moet heel veel eikeltjes verzamelen vandaag. Das vindt het niet aardig dat Edo zijn allerbeste vriend Edje in de steek laat. Hij verwijt Edo dat hij alleen maar aan zichzelf denkt. Maar dan blijkt dat Das zich schromelijk vergist...
Meer lezen

Met Een Kus Erbij - Esther Leeuwrik

Zag je hoe ik een geheim nam,
het fluisterde in een doosje...
Een klein en teder verhaal in dichtvorm over je kind als kostbaar geschenk en de liefdevolle verwondering van het uitpakken ervan. De nadruk ligt op de lieve, poëtische tekeningen die een eigen verhaal vertellen, waarin het jongetje het cadeau dat in het gedicht wordt ingepakt, weer uitpakt en ontdekt hoe mooi en bijzonder hij is.
Zeer geschikt als cadeau voor geboorte, doop en opdracht.
Meer lezen

Merkbaar Aanwezig - David E. Fitch

God verlangt ernaar aanwezig te zijn bij zijn volgelingen, en dat Zijn gemeente merkbaar aanwezig is in de wereld. David Fitch onderscheidt zeven disciplines waarin God nadrukkelijk belooft aanwezig te zijn, ook door de gemeente heen. Met pakkende verhalen en creatieve ideeën laat Fitch zien hoe deze disciplines eenvoudig toe te passen zijn in het dagelijks leven.
Meer lezen
sammalogo