handletteren bij Samma
Bijbellezen was nog nooit zo inspirerend en creatief! We hadden hem al een tijdje in voorraad in de Engelse Uitvoering en in diverse kleuren. Deze prachtige Inspire Bible. Maar nu is hij er ook in een Nederlandse vertaling. In de kantlijn, mooie teksten en illustraties om te kleuren, maar ook ruimte om bij te schrijven. Hij past uitstekend bij onze workshop Handletteren waar we volgende week donderdagavond in Samma mee aan de slag gaan. Geef je snel op, er is maar beperkt plek!

Inspire Bijbel - NBV

De 'Inspire Bible' is wereldwijd een groot succes. Vanuit een grote vraag naar een Nederlandse editie verschijnt in augustus de Inspire Bijbel. Deze bijbeluitgave is eenkoloms gezet, heeft brede marges en bevat ruim 400 bijbelteksten in handlettering. De 'Inspire Bijbel' leent zich perfect voor een makkelijke manier van biblejournaling. De bijbelteksten in handlettering zijn in het Engels en zo gemaakt dat je ze kunt inkleuren. De brede marges zijn geschikt voor aantekeningen of eigen illustraties en/of handlettering.
In deze Nederlandstalige editie van de 'Inspire Bijbel' staat de handlettering naast de tekst van de Nieuwe Bijbelvertaling. Deze vorm werpt een nieuw licht op de Nederlandse tekst en zorgt voor meer impact van de bijbeltekst.
Meer lezen

Basisworkshop Handletteren 18 oktober bij Samma

Basisworkshop handletteren Heb jij altijd al willen leren handletteren? Kom dan donderdag 18 oktober naar Samma. Fanny de Wit van Eigenhandig creatieve workshops komt dan een basisworkshop handletteren geven. We beginnen om 19.30uur en proberen om 22.00u af te ronden. De workshop kost €25,- per persoon. Dat is inclusief koffie/thee, eigenhandig gebakken lekkers en een werkboekje. Opgeven kan per mail: …
Meer lezen