Doe je mee? Loveweek Gouda 11 t/m 15 juli

Doe je mee? Loveweek Gouda 11 t/m 15 juli
Doe mee met de Loveweek Gouda.

Van 11 t/m 15 juli bundelen verschillende Goudse kerken hun kracht om Gods Liefde in woord en daad uit te delen aan Gouwenaren die Zijn Liefde nog niet kennen. Een week lang zijn er gratis activiteiten voor èlke leeftijd en levensfase. We zien om naar mensen, ook mensen met een financiële, geestelijke, sociale en/of mentale nood.

Nodig iemand uit!
Ken jij iemand die je het gunt om deel te nemen aan een mooie activiteit en tegelijk Gods liefde te leren kennen? Nodig hem of haar uit, hij/zij is van harte welkom. Bijvoorbeeld bij het huttenbouwen, het voetbaltoernooi, de high-tea, de scheidingsborrel of één van de workshops.

Een gratis Loveweek pakket weggeven.

Ben je of ken je iemand die een Loveweek pakket met Liefde verpakt en/of kleding kan gebruiken? Meld jezelf of die ander aan. Alle activiteiten tijdens de Loveweek zijn gratis. Het kost een deelnemer alleen iets van zijn tijd.

We doen het met elkaar!
De Loveweek is vorig jaar voor het eerst georganiseerd door GODCentre Gouda. Dit jaar haken ook de Protestantse kerken Oostpoort, Ontmoetingskerk en St. Jan aan. Net als Pinkstergemeente Morgenstond, Evangelische gemeente Rafaël en International Christian Fellowship. Ook doen stichting Present en Bijbelshop Samma mee. Kortom, de Loveweek is nu een interkerkelijke happening.
Het doel is om dit later uit te breiden over heel Nederland. Neem een kijkje op www.loveweekgouda.nl. Of zoek ons op Facebook of Instagram (@Loveweek Gouda), kies een passende activiteit, meld jezelf en/of iemand die het goed kan gebruiken aan en kom! Wees van harte welkom! Je kunt ook een mailtje sturen naar info@loveweeknederland.nl en we nemen contact met je op.

Bij Samma de Scheidingsborrel op 12 juli en de avond voor Alleengaanden 50+ op donderdag 1 jui.


Meer lezen