Het PaasOntbijt

Het PaasOntbijt
Lieve allemaal,

Ik ga jullie de komende weken weer helemaal bijpraten over alles wat er rond Tweede Paasdag gaat gebeuren met het 50-jarig bestaan van Samma.

Het PaasOntbijt

Het gaat echt heel goed met de voorbereidingen. We hebben inmiddels honderden kussentjes in de meest vrolijke kleuren. Vergunning is er, drukwerk is bijna allemaal klaar, boodschappenlijstjes gemaakt enz, enz. Maar nog veel mooier is dat er weer ongelooflijk veel vrijwilligers zijn uit heel veel kerken in Gouda. Wat fantastisch! Dit jaar gaat in alles het verhaal van de wonderbare Spijziging een rol spelen. In de opzet, in de verhalen en als het heel erg druk wordt misschien wel letterlijk. Hoewel, die broden is te doen, maar zullen we de vis dan maar vervangen voor Goudse Kaas?

Zorg in elk geval dat je zelf ook komt en neem je buren, vrienden, familie en wat al niet meer mee.

Je wilt er toch echt bij geweest zijn!

Hulp en gebed.

En ja, we kunnen nog steeds hulp gebruiken. Juist omdat we veel mensen verwachten. Dus geef je gerust nog op. De komende dagen hebben we ook nog een aantal simpele klussen. Heb je zin om een paar uurtjes te helpen vouwen, inpakken, lintjes strikken voor van alles en nog wat, laat het weten.

Als laatste, maar misschien wel als meest belangrijke, kunnen we jullie gebed zeker wel gebruiken. Vooraf, maar ook op de dag zelf. Het is een heel groot wonder dat ik tot nu toe deze enorme klus kan klaren. Op dit moment ben ik er 7 dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat mee bezig. Ik krijg er heel veel energie van, maar het kost ook echt veel energie. Wil je meebidden dat ik dat ook tot de Pasen mag volhouden?

De Winkel

Daarnaast kunnen we jullie steun ook heel hard gebruiken in de winkel. Gewoon door te kopen. Er is zoveel nieuw en nieuws, maar dat sneeuwt misschien een beetje onder. Niet de sneeuw van vandaag, maar ons bezig zijn met ons 50-jarig Samma feest voor de stad. Maar we hebben jullie bezoek aan de winkel ook gewoon hard nodig!

Zien we je snel? Dan kun je ook onze nieuwe zonneschermen en onze logo's op het raam en al die kussentjes bekijken!paasontbijt

Meer lezen