Sorry!

Ik moet me even verontschuldigen. De komende weken ga ik jullie weinig nieuwe boeken laten zien in deze Samma mailtjes. Het spijt me. Ik heb namelijk zoveel andere dingen te vertellen, dat het er misschien wel bij in schiet. Maar je kunt altijd naar de winkel komen en daar fysiek alle nieuwe boeken en cadeau-artikelen bewonderen en liefst ook kopen 😉 Ook op de site staat het meeste wel.

Wat heb ik dan wel te vertellen.

Ik weet niet eens waar ik beginnen moet, maar het gaat in elk geval allemaal over Tweede Paasdag 18 april en over het PaasOntbijt, de ‘Geef Gouda Door Markt’ en de MarktAktie.
Wat wordt het een geweldig feest. Deze keer hou ik het er maar bij dat je bij Samma posters en folders kunt halen zoals die hieronder afgebeeld zijn met de voor- en achterkant. Moet je kijken wat een prachtige namen er staan bij de MarktAktie. Daar ga ik ook nog meer over vertellen!
We hebben jullie hulp heel hard nodig om deze dag bekend te maken aan heel Gouda, de regio en heel Nederland. Help je mee? Neem de posters en folders mee uit de winkel en deel het op social media.
Meer informatie vind je ook dagelijks op de facebook en instagram pagina van Bijbelshop Samma. Het lukt helaas niet om een directe link in deze mail te zetten, want dan wordt de mail als spam beschouwd. Maar je vindt hem vast wel of die van mij Irene Klein Haneveld.
Ook op onze speciale 50 jaar samma website wordt bijna dagelijks nieuwtjes en filmpjes geplaatst. Ook hele leuke filmpjes van artiesten die de afgelopen 50 jaar in Gouda zijn geweest bij Samma concerten.
Nogmaals sorry als ik wat vaak en over tweede paasdag schrijf. Ik beloof er mee op te houden na de Pasen.

Samma_Marktactie_flyer_A52
MarktAktie