Het is heerlijk werken in september. De maand waarin de meeste nieuwe boeken en spullen worden uitgezocht en binnenkomen. Soms is onze woensdagmorgen net een pakjesavond met het uitpakken, ontdekken, voelen en bekijken van nieuwe boeken en andere producten. Zoals nu al veel nieuwe agenda's en veel meer. Behalve dat hebben we ook nog de tweedehands boeken staan, wat voor veel klanten ook een klein paradijsje is. Dus....kom lekker langs en snuffel langs oude en nieuwe spullen. Hier onder slechts een heel klein voorproefje.

Maak Je Bijbel Groen

Verdieping, inspiratie en opdrachten om van je eigen bijbel een Groene Bijbel te maken. Maak je eigen Bijbel groen is een werkboek in lijn met de Groene Bijbel. Deze unieke uitgave bevat de extra content van de originele Groene Bijbel rond het snijvlak van Bijbel, geloof en duurzaamheid. Daarnaast zit er bij dit werkboek een groene markeerstift om verzen of bijbelgedeeltes in je eigen bijbel groen te markeren.
Elk werkboek bevat een stickervel met diverse Groene-stickers waarmee je je eigen bijbel maakt tot een echte Groene Bijbel.
Meer lezen

Hemelwater - Charles Martin

'Hemelwater' van Charles Martin is een indringende roman over een Vietnamveteraan die gedwongen wordt om de geheimen uit zijn verleden onder ogen te komen, van de auteur van 'Over bergen heen'.
Na een moeilijk leven heeft Vietnamveteraan Joseph zich met zijn hond Rosco teruggetrokken in een chalet in de bergen. Een serie onverwachte gebeurtenissen brengt hem echter weer in contact met zijn jeugdliefde Allie, die onlangs haar man heeft verloren. Terwijl Joseph Allie helpt om haar leven weer op de rit te krijgen, valt dat van hem juist steeds meer uiteen. De geheimen die Joseph bewaart, keren zich tegen hem. Maar het is nog niet te laat voor een ommekeer.
'Hemelwater' is een roman over broederschap, opoffering en overgave, een verhaal dat je niet loslaat.
Meer lezen

Gewoon Bidden - Johannes Hartl

Kun je leren bidden? Kun je leren om God in het dagelijks leven meer tegen te komen?
In twaalf korte hoofdstukken nodigt Johannes Hartl je uit om het thema 'gebed' vanaf een heel andere kant te benaderen. Hij laat zien dat bidden niet slechts theorie is, maar dat gebed juist met alle aspecten van je bestaan te maken heeft. Op een verhelderende manier duidt hij daarbij een aantal geestelijke mechanismen en reikt tal van praktische oefeningen aan die aan je leven van alledag een heel andere wending kunnen geven - wanneer je je overgeeft aan het avontuur om God in het hier en nu te ontmoeten.
Meer lezen

Bijbels Dagboek Kracht Voor Elke Dag 2019

Succesvolle verkoop van dit dagboek is ieder jaar weer verzekerd; afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen.
Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt.
Meer lezen

Mijn Bullet Journal Sticky Tabs

Markeer de belangrijke dingen in je bullet journal met een sticky tab - zoals je habit tracker en je doodle challenge - en raakt nooit meer verdwaald in je bujo. Deze sticky tabs komen in twaalf verschillende kleurtjes en designs en zijn beschrijfbaar.
Meer lezen

Stoppen Met Moeten - John Lapré

Ren je van afspraak naar afspraak? Probeer je zo veel mogelijk te doen in zo min mogelijk tijd? Wordt er van alle kanten aan je getrokken, door je werk, door je sociale netwerk en tijdens je vrijetijdsbesteding?
'Stoppen met moeten' is bestemd voor iedereen die op zoek is naar stilte en innerlijke rust in deze opgejaagde wereld. John Lapré laat zien dat de weg die Jezus wijst, de weg naar binnen, naar de stilte, naar het gebed van het hart, zal leiden tot vrede en innerlijke rust. Neem de tijd om stil te worden; in die stilte zul je Gods zachte, liefdevolle stem horen.
Meer lezen

De Allerbeste Visjes Agenda 2019

Boordevol pakkende, nieuwe Visje uitspraken, maar ook bekende Visjes die je niet wilt missen! In de herkenbare zwart-wit stijl van Visje.
Een overzichtelijke agenda, met veel schrijfruimte en handige ringband.
Meer lezen

Reis Door Je Hart - David de Vos

God houdt van je. Hij heeft goede gedachten over je. Dankzij Jezus zijn al je zonden vergeven. Waarschijnlijk weet je dat wel, maar ervaar je die waarheid ook diep in je hart?
In dit boek vertelt David de Vos hoe hij hier zelf mee worstelde. Aan de hand van persoonlijke en Bijbelverhalen laat hij zien hoe God hem leerde de boodschap van liefde niet alleen naar buiten toe te preken, maar ook vanbinnen te beleven. Deze ervaring gunt hij jou ook. God houdt namelijk echt van je. Je bent oké! Dankzij Jezus mag je leven onder Gods grote glimlach. Hij nodigt je uit om samen met Hem een reis door je hart te maken. Ga je mee?
Meer lezen
sammagezelligstetransparant11-300x164