Lieve, trouwe Samma vrienden,

Lieve, trouwe Samma vrienden,
Op de laatste dag van dit jaar wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor jullie steun aan Samma in de afgelopen jaren. Daar zijn we heel dankbaar voor. Wie had ooit kunnen denken dat, toen we ooit begonnen met een stel hippies en een politieman in een onbewoonbaar verklaard huisje in de Lem Dulsteeg, dat we er na 50 jaar nog zouden zijn. In een prachtige winkel en vooral met héél veel verhalen van mooie, maar ook moeilijke momenten. Zo dit afgelopen jubeljaar met een dichte winkel en eindigt het ook met een dichte deur. Maar mede dankzij jullie hebben we het gered en gaan we met frisse moed van ons jubeljaar naar ons jubileumjaar. We hopen en bidden dat we het uitbundig mogen vieren Tweede Paasdag. Aan ons zal het niet liggen, maar mocht het anders lopen, dan vieren we het later. Maar nu wensen we jullie allemaal een prachtig nieuw 2022 toe en hopen jullie vaak en veel te mogen begroeten in het nieuwe jaar. En denk asjeblieft ook in de stille januarimaand aan ons!

Tot hiertoe heeft de Heer ons geholpen.

Bij Samma kunnen we volmondig zeggen: “Tot hiertoe heeft de Heer ons geholpen” Hij hielp ons in de Hippietijd, bij grote en kleine concerten, bij de MarktAktie, bij verdriet, bij financiële zorgen, in rouw, in vreugde, in jaren van overvloed en in crisisjaren, maar ook bij elke verkoop en meer nog bij elk gesprek waarin we mensen mochten bemoedigen en met de producten mochten steunen en verder helpen in hun geloof of tot zegen doen zijn in het leven van een ander met een kaart of een kado. “Tot hiertoe heeft de Heer ons geholpen” en Hij zal het ook in 2022 blijven doen.

Wat hebben we nog nodig?

Vanwege al het coronagedoe van de afgelopen weken vonden we het ook moeilijk om jullie hulp te vragen. Maar we gaan het nu toch doen. Deze laatste dagen van 2021 vragen we jullie support en ja in de eerste plaats financieel om ons feest op Tweede Paasdag 2022 mogelijk te maken om het op de markt in Gouda te kunnen vieren. We hadden gezegd 20.000 euro aan giften en toezeggingen te willen hebben. Daar zijn we (nog) niet. Zoals het er nu uitziet komen we nog zo'n 5000 te kort. Help je mee zodat we hoopvol het nieuwe jaar in kunnen gaan? Je hoeft het niet daadwerkelijk over te maken, toezeggen kan ook via het formulier. En ja, echt, we beloven dat als het om die jeweetwelreden toch niet door kan gaan, we het geld gebruiken voor een MarktAktiefeest op een ander tijdstip, afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn. Maar die MarktAktie gaat er hoedanook komen!!

Lees er meer over op www.50jaarsamma.nl

Via deze qr code kun je een gift overmaken naar Samma


Lees verder
We zijn nog niet open, maar bestellen en videobellen kan natuurlijk wel nog vandaag. Daarna zijn we er even tussenuit en op woensdag 5 januari weer bereikbaar. Online bestellen kan natuurlijk altijd!

Agenda 2022 Scholten

Ben je ook zo druk? Hol je van de ene afspraak naar de andere, en ren je via de supermarkt en de school van de kinderen door naar een verjaardag of een sportafspraak? Dan is een goede agenda onmisbaar – ook om rust in te bouwen voor jezelf. Deze prachtig vormgegeven weekplanner helpt je. De agenda heeft een rustige uitstraling en volop ruimte om zelf creatief aan de slag te gaan. Gedichten, mooie illustraties en bemoedigende wijsheden van onder andere Martin Buber helpen je om te bezinnen bij alle hectiek van het dagelijks leven. Wat de agenda extra bijzonder maakt, is dat niet alleen de christelijke feestdagen zijn aangegeven, maar dat ook alle Joodse feesten op de dag zelf worden vermeld. De agenda is van duurzaam materiaal en ‘fairtrade’ gefabriceerd. Doe hem cadeau aan jezelf of een vriendin, met Sinterklaas, voor een verjaardag of ‘zomaar’. Je mag er een jaar lang van genieten!

Lees verder
Agenda 2022 Scholten

Dag in dag uit 2022

Dag in dag uit 2022
Dag in dag uit is al 35 jaar een geliefd dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.

Lees verder

Max Lucado agenda 2022 klein

Agenda van Max Lucado met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte. Het weekoverzicht begint op zondag. Formaat: 10×15 cm

Lees verder
Max Lucado agenda 2022 klein

Max Lucado agenda 2022 groot

Max Lucado agenda 2022 groot
Agenda van Max Lucado met voor elke week een bemoedigend citaat van Max Lucado, een aantal overdenkingen, een handige liniaal, plastic opberghoes en veel notitieruimte. Het weekoverzicht begint op zondag. Formaat: 15×20 cm.

Lees verder

Agenda Puur! Een nieuwe bladzijde 2022

De PUUR! Agenda 2022 gaat over het doorbreken van de sleur en manieren om de bladzijde ook écht om te slaan. De prachtig vormgegeven agenda begint met de zondag als rustpunt voorafgaand aan de week, zodat je wordt stilgezet en moed kunt opdoen.

Lees verder
Agenda Puur! Een nieuwe bladzijde 2022

Elke dag nieuw agenda voor moeders 2022

Elke dag nieuw agenda voor moeders 2022
Het vervolg op de succesvolle eerste editie van 2021.Deze agenda vol inspiratie in de vorm van Bijbelteksten en quotes over moederschap is speciaal bedacht om jou als moeder te helpen om vast te houden aan wat echt van waarde is. Het fijngevoelige ontwerp is in fullcolour, vol bloemen en aquarellen. In een luxe uitvoering met handige ringband en sluitelastiek. Het royale formaat biedt voor elke dag volop schrijfruimte. Met ruimte voor het plannen van het huishouden, wekelijkse menuplanning en dagelijkse prioriteitenlijst. Ook helpt de agenda bij planning voor de langere termijn, met de mogelijkheid om die in kleinere eenheden te spreiden.

Lees verder

Leef! agenda 2022

De Leef! Agenda 2022 is een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.

Ontspannen leven met God als way of life. Om het hoofd koel en het hart warm te houden.

De inhoud is met zorg samengesteld door Annemarie van Heijningen -Steenbergen (schrijver, spreker en columnist) en eigentijds vormgegeven.

Lees verder
Leef! agenda 2022

Essencio Business agenda - 2022

Essencio Business agenda - 2022
De Business Agenda is een stijlvolle en overzichtelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen. De planner is Engelstalig en bevat veel inspirerende quotes en ruimte voor notities. Deze agenda is speciaal voor vrouwen die van overzicht houden en graag een goed vormgegeven zakelijke agenda gebruiken. De agenda daagt je uit tot groei en ontwikkeling, zonder je af te leiden van waar het om gaat: het organiseren van je tijd. Inmiddels heeft deze agenda een zeer grote groep trouwe fans aan zich weten te binden. De planner bevat rustig natuurbeeld en inspirerende quotes. Achterin is een notitieboek opgenomen van 48 pagina's. Het concept van de agenda van 2022 is ‘Alles is van waarde’. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol jouw tijd is. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden – wat je ook doet, het is waardevol, omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij? In de agenda vind je o.a.: - Een helder weekoverzicht, met ruimte voor aantekeningen - Een dankbaarheidsreminder per week - Note to self-ruimte per week - Rustig (natuur)beeld - Inspirerende quotes over natuur, stilte, vreugde, spiritualiteit en ontwikkeling - Veel notitieruimte per week - Notitieboek achterin: 48 pagina's (gelineerd, geruit en blanco) - Bewaarmapje achterin voor losse papieren - 2 leeslinten

Lees verder

Familieplanner Essencio 2022

Deze familieplanner is bestemd voor het hele gezin en biedt maximale ruimte voor al je afspraken voor zes personen. Een fijngevoelig, rustig en overzichtelijk ontwerp, met iedere week een inspirerende quote. De quotes gaan over natuur, zingeving en betekenisvol leven, vanuit algemene én christelijke bron. De gezinsplanner start op maandag. Het concept van de planner van 2022 is ‘Alles is van waarde’. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol de tijd is van jou en jouw gezin. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden – wat je ook doet, het is waardevol omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij? De Essencio Familieplanner is ook verkrijgbaar als agenda in klein (A6) en groot formaat (A5). De agenda’s zijn verrijkt met teksten en veel foto's.

Lees verder
Familieplanner Essencio 2022

Essencio agenda 2022 Groot

Essencio agenda 2022 Groot
Deze stijlvolle een praktische agenda verrijkt al meer dan 10 jaar het leven van veel vrouwen. De agenda heeft een fijngevoelig ontwerp met teksten en foto’s met veel natuur, in het thema ‘Alles is van waarde’. Je ervaart meteen dat deze agenda echt met aandacht is gemaakt; elke week ontdek je een unieke pagina. Inspirerende quotes – uit algemene en christelijke bron – worden afgewisseld met reflectievragen en ruimte voor notities en dankbaarheid. Het concept van de agenda’s van 2022 is ‘Alles is van waarde’. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol jouw tijd is. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden – wat je ook doet, het is waardevol, omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij? De agenda geeft alle ruimte voor je afspraken en herinneringen, maar ook is er volop ruimte voor persoonlijke momenten, dankbaarheid en extra notities. De inhoudelijke quotes – waar deze agenda om bekendstaat – gaan over natuur, zingeving en betekenisvol leven, vanuit algemene én christelijke bron. De agenda start op maandag en verschijnt in ringband met leeslint, opbergvak en dichtbindelastiek. Deze Essencio Agenda is ook verkrijgbaar in klein formaat (A6) en als Familieplanner. Deze agenda’s hebben allemaal dezelfde inhoud en ontwerp aan de binnenzijde.

Lees verder

Essencio agenda 2022

Deze stijlvolle een praktische agenda verrijkt al meer dan 10 jaar het leven van veel vrouwen. De agenda heeft een fijngevoelig ontwerp met teksten en foto’s met veel natuur, in het thema ‘Alles is van waarde’. Je ervaart meteen dat deze agenda echt met aandacht is gemaakt; elke week ontdek je een unieke pagina. Inspirerende quotes – uit algemene en christelijke bron – worden afgewisseld met reflectievragen en ruimte voor notities en dankbaarheid. Het concept van de agenda’s van 2022 is ‘Alles is van waarde’. We nodigen je uit om bewust te worden van hoe waardevol jouw tijd is. Van bijzondere activiteiten tot alledaagse bezigheden – wat je ook doet, het is waardevol, omdat het onderdeel is van je leven. Voor welke dingen maak je graag meer tijd vrij? De agenda geeft alle ruimte voor je afspraken en herinneringen, maar ook is er volop ruimte voor persoonlijke momenten, dankbaarheid en extra notities. De inhoudelijke quotes – waar deze agenda om bekendstaat – gaan over natuur, zingeving en betekenisvol leven, vanuit algemene én christelijke bron. De agenda start op maandag en verschijnt in ringband met leeslint, opbergvak en dichtbindelastiek. Deze Essencio Agenda is ook verkrijgbaar in groot formaat (A5) en als Familieplanner. Deze agenda’s hebben allemaal dezelfde inhoud en ontwerp aan de binnenzijde.

Lees verder
Essencio agenda 2022

Agenda Hour op Power 2022 - Je bent geliefd!

Agenda Hour op Power 2022 - Je bent geliefd!
Luxe agenda met elke week een bemoedigende Bijbeltekst.

Lees verder

Vrouwenagenda Majestically 2022

Eigentijdse agenda, speciaal voor vrouwen met elke week een bemoedigende Bijbeltekst.

Lees verder
Vrouwenagenda Majestically 2022
facebook