kussen
Nu je toch veel thuis bent, heb je misschien wel zin in een hele leuke handwerkklus bij de open haard en tijdens de kerst(vakantie).

Wat is de uitdaging:

1000 flower power, hippie seventies kussens!

Help jij mee ze te maken?

Bij het paasontbijt in Gouda zorgen we elke keer weer dat alles er supergeweldig uitziet binnen het thema wat we voor dat jaar hebben. Kijk maar naar de Rembrandtstijl van 2019. Samma is 50 jaar geleden ontstaan middenin de hippietijd en met (bekeerde) hippies.Vanwege het 50-jarig bestaan van Samma willen we daarom alles in de Seventies, hippie, flower power stijl. Dus hebben we bedacht dat het geweldig zou zijn als er op de markt wel 1000 kussentjes komen te liggen in die kleurrijke stijl. Maar daar hebben we jullie voor nodig. Kun je haken, breien, naaien? Heb je bloemetjesstofjes of velours, of borduur je graag? Help ons dan om een of meerdere kussentjes te maken. Je mag het natuurlijk ook aan je oma, moeder, vrouwenclub of je hakende buurman vragen!

Hoe gaat het praktisch!
Heb je zelf een kussen dat je in de seventies stijl wil opleuken en wil geven aan Samma. Prima! Maar laten we wel afspreken dat buiten- en binnenkussen in goede en schone staat verkeren.Heb je geen binnenkussen, maar wil je wel kussenhoesjes maken, kom dan bij Samma een binnenkussen halen, zodat de maat van jouw hoesje klopt.

LET OP!! Hou je kussentje(s) nog bij je tot januari 2022
Vanwege de najaars- en kerstdrukte in de winkel, zouden we het erg op prijs stellen als jullie je kussentje(s) nog tot volgend jaar bij je zouden willen houden.Stuur wel een foto!Wat we wel leuk vinden is als je ons een foto zou willen sturen van de kussentje(s) die je gemaakt hebt. Stuur het naar info@samma.nl of appen kan ook naar dit mobiele nummer. 0621885351

Lees hier nog meer over de kussentjes en het PaasOntbijt en de MarktAktie
Samma_marktactie_1080x1920_V2
facebook