SAMMA-KERST_NOV 2021-1628
Vandaag is het in Amerika Thanksgiving. Je dankbaarheid tonen aan de mensen van wie je houdt. Behalve de kalkoen vind ik het een mooi feest en jammer dat we dat hier niet doen en meer aandacht hebben voor de dag erna, de Black Friday. Maar misschien helpt het als ik hier onder wat superaanbiedingen zet die jullie dan weer weg kunnen geven aan mensen die je dankbaar bent voor wat dan ook. In de winkel vind je nog meer mooie, lieve en leuke dankbaarheidskadootjes, dus voel je welkom in onze prachtige winkel. Wij zijn jullie daar heel dankbaar voor!

Lazarus Staat Op - Rikko #1

Lazarus Staat Op - Rikko #1
Elke werkdag geeft Rikko inspiratie op de vroege ochtend. \een bonte verzameling van soms dromerige, dan weer messcherpe overdenkingen. Vaak verrassend.

De beste 27 verzameld.

Lees verder

De Heer Is Mijn Herder - Jérémie Roussier & Éric Célérier

De Heer Is Mijn Herder - Jérémie Roussier & Éric Célérier
Psalm 23. Een gedicht dat ooit werd geschreven door David, de jonge herder die in zijn eentje deed wat een heel leger niet kon: de reus Goliat verslaan.
In deze psalm viert de dappere dichter zijn gehechtheid aan God, maar ook zijn vertrouwen, en zijn rust. Hij viert de zekerheid dat God hem nooit zal verlaten, ondanks de duisternis waarin zijn leven was soms ten onder dreigt te gaan. Zijn hele leven blijft die liefdevolle God aanwezig.
Samen met kunstenaar Jérémie Roussier, maakte schrijver Éric Célérier dit prachtige geschenkboek rondom deze beroemde psalm.

Lees verder

Hey Bijbel - diverse auteurs


De bijbel is ouderwets, De Bijbel is waar,.De Bijbel is een boek vol strenge regels. De Bijbel is heilig, De Bijbel is onbegrijpelijk. De Bijbel is een sprookjesboek. De Bijbel is gewelddadig. De Bijbel is inspirerend.

Iedereen heeft wel een mening over de Bijbel. Dit boekje gaat over die Bijbel en vertelt je alles wat je wilde weten - en liever niet wilde weten.

‘Hey Bijbel’ geeft een korte en hedendaagse introductie op het meest gelezen boek ter wereld. Wat staat erin? Waar gaat de Bijbel over? Waarom vinden christenen de Bijbel belangrijk? Wanneer en hoe heb je wat aan de Bijbel?

– ‘Hey Bijbel’ is gericht op mensen die de Bijbel niet (goed) kennen.
– ‘Hey Bijbel’ bevat korte verhalen, weetjes en achtergrondinformatie.
– ‘Hey Bijbel’ is aantrekkelijk geschreven en bevat veel beelden.
– ‘Hey Bijbel’ probeert op een neutrale manier de verhalen en hoofdlijnen uit de Bijbel uiteen te zetten.

Lees verder
Hey Bijbel - diverse auteurs

Graag Gedaan - Bertha Kruizinga

Graag Gedaan - Bertha Kruizinga
De hoofdpersonen van deze waargebeurde en verzonnen verhalen zijn verpleeghuisbewoners, hun familie en degene die hen verzorgen. Deze verhalen zetten de lezer aan het denken, niet alleen over de broze oudere mens, maar ook over datgene wat een mens tot mens maakt; wat belangrijk is in het leven nu en wat erover blijft als er verlies is van wat nu onmisbaar lijkt.

Lees verder

Blij Dat Je Bestaat - Cocky Drost

Blij Dat Je Bestaat - Cocky Drost
Wat gaat er in je om als je tegen je hoort zeggen: 'Blij dat je bestaat!' Geloof je dat? Waarschijnlijk hoor je de zin wel, maar moet hij eerst langs een aantal andere zinnen, zoals: 'ik ben niet zo bijzonder', 'anderen hebben veel belangrijkere talenten', 'niemand zit op mij te wachten' en misschien zelfs: 'God houdt niet van me.'

Cocky neemt je in dit luchtige, maar niet oppervlakkige boek mee langs 7 hardnekkige leugens waar we stiekem maar al te graag in willen geloven. Ze laat je zien dat je bestaansrecht niet ligt in je geweldige prestaties of je fantastische voorkomen, maar juist in je kwetsbaarheid. Met een flinke dosis eerlijkheid en humor brengt ze de boodschap heel dichtbij: blij dat je bestaat!

Lees verder
SAMMA-KERST_NOV 2021-1684
facebook twitter