Tijd voor een boek!

Na al die transitiemailtjes wilden we jullie even met rust laten. Maar een week voor de Kerst is het toch echt tijd om jullie wat mooie artikelen te laten zien en jullie uit te dagen om naar Samma te komen om ze zelf te komen bekijken. Het is namelijk een beetje lastiger om jullie onze laatste nieuwe boeken te laten zien omdat met al die veranderingen bij Samma er eentje helaas nog niet heeft plaatsgevonden en dat is onze nieuwe webshop. Die gaat er in het nieuwe jaar zeker nog wel komen, maar dat betekent dat we niet zo makkelijk in de mail jullie de nieuwste uitgaven kunnen laten zien, maar die zijn er zeker wel!

December is de ultieme tijd om een boek te kopen, zelf te lezen of kado te geven. Ze liggen er bij Samma weer in alle soorten, naast natuurlijk alle superleuke kadootjes, sieraden en kaarten.

Hier een paar foto’s om jullie toch wat lekker te maken 😉 Stuur gewoon een mailtje naar info@samma.nl als je iets wilt bestellen, of bel 0182523672 vanaf dinsdag. Of nog beter, kom gezellig langs, dan kun je het allemaal zelf bekijken ;)