Tussen alle Samma mails door, hierbij iets waar ik zo enthousiast over ben, dat ik het jullie wel moet laten weten. Zou jammer zijn als je het gemist had, want het is echt zo tof om dit Christmas Dinner Concert mee te maken! Hier heb ik ook zo'n zin in!! Er zijn alleen voor volgende week nog wat plekjes vrij. Heerlijk eten, prachtige muziek op een fantastische plek. Wat wil je nog meer!!
Na het grote succes van de eerste Christmas Dinner Concerts vorig jaar keren The Bowery & Elise Mannah terug op het podium voor maar liefst 5 edities van dit avondvullende kerstevent.
In De Theaterbakkerheij in Gouda komen van 8 t/m 13 december twee elementen samen die je het ultieme kerstgevoel bezorgen; geweldige (kerst)muziek én een heerlijk kerstdiner waarbij je de hele avond verrast en verwend wordt. The Bowery en Elise Mannah zorgen, samen met een geweldige band, voor een uniek muzikaal kerstprogramma waarin ze naast hun eigen repertoire ook de mooiste kerstnummers zullen laten horen. De Knusse Keuken verzorgt een smaakvol vier-gangen-diner en gastheer Arjan schenkt zijn lekkerste wijnen. Een ontspannen avond genieten samen met je geliefde(n), vrienden, familie of collega’s.

lees hier verder of reserveer direct.
Alle bezoekers van de eerste editie in 2022 waren het er unaniem over eens; het Christmas Dinner Concert is een uniek concept, een muzikale en culinaire belevenis, waarbij alle zintuigen én emoties worden geraakt. Ontroerende luisterliedjes, saamhorige meezingers, diepgang, humor, warmte, het kerstgevoel en samen genieten; alles komt in één avond voorbij.