Waanzinnig feest!!!

26 oktober, de dag die ik nooit meer zal vergeten! Dankbaar dat ik 70 jaar mocht worden en een paar flinke stappen terug mocht doen van Samma. Ik ben verwend, verrast, overdonderd, geraakt, bemoedigd en nog veel meer door familie en vooral heel veel lieve vrienden. Er was een superleuk SammaMamma Magazine gemaakt. Na een hele dag inloop bij Samma werd ik in een optocht meegenomen naar de Cheese Experience waar die avond het feest nog verder door ging. Ik zit er allemaal nog van bij te komen en kan er nog steeds de juiste woorden niet voor vinden. Dus dan maar voor jullie de link naar de beelden van Oscar Limahelu en naar een filmpje dat Elise Mannah maakte.

Veelgestelde vragen

De laatste weken worden me steeds dezelfde vragen gesteld:

Jij 70? Dat kan toch niet? Ja, ik ben 70. Moet er zelf ook aan wennen. Ik zie er goed uit en zoals ik dat al jaren beschrijf: 'Dat kost steeds meer tijd en steeds meer geld om het zo te houden 😉"

Ben je al gewend in je nieuwe huis? Ik ben zo enorm blij met mijn nieuwe huis. Tot nu toe ben ik als projectmatig mens nog vooral bezig geweest met het ‘project huis’ en heb daar intens van genoten. Nu begin ik aan ‘leven’ in dit huis, maar ook dat bevalt me prima.

Is de hond Mevrouwtje al gewend? Nou zij heeft het moeilijker. Ze mist jullie allemaal en vond al die onrust van de afgelopen weken als 12-jarige oude dame niet allemaal even leuk. Maar langzaam maar zeker lijkt ze haar draai te hebben gevonden.

Is het moeilijk om Samma los te laten? Nee! Ik laat Samma namelijk niet helemaal los. Ik vind het heerlijk om niet elke dag meer in de winkel te hoeven staan, maar bij en voor Samma blijf ik actief betrokken. Samma is een stichting en daar blijf ik de komende jaren voorzitter van. Dus blijf ik nog van alles doen voor Samma. Bijvoorbeeld het PaasOntbijt of het Gouds Evangelisatieoverleg.

Mijn vraag aan jullie: Blijven we vrienden?

Heel belangrijk en intensief werk voor de komende tijd is het maken van oude en nieuwe vrienden voor Samma. Eén van de redenen waarom ik jullie deze week deze mails stuur. Dankbaar voor jullie vriendschap met mij persoonlijk, maar hopelijk blijven jullie ook vrienden van Samma.

Voor mij is een stap terug gekomen, maar voor Samma maken we grote stappen vooruit en daar hebben we veel vrienden voor nodig.
Lees er alles over in de berichten hieronder. Mijn taak is om jullie daar de komende tijd op te te blijven wijzen. Nu vanuit mijn nieuwe woonkamer, maar niet minder actief 😉

Meer lezen
Hier nog even een verwijzing naar de eerdere berichten van deze week:

Zoveel aan de hand bij Samma.

20-11-2023

Lieve mensen,

Er is echt zoveel gaande bij Samma en we hebben er via de mail nog maar weinig over gecommuniceerd, maar daar gaan we de komende dagen verandering in brengen. Verandering ofwel transitie dat is wel HET woord bij Samma de afgelopen tijd en ook bij mij (Irene). Eerst maar eens kort de top 10 transities op een rijtje: …

Meer lezen

Een stap terug, maar blijven we vrienden?

21-11-2023

Irene een stap terug bij Samma.

Vorig jaar vierden we het 50-jarig bestaan van Samma. Het is een wonder dat we dat mochten meemaken. Ik (Irene) had me al die tijd voorgenomen om pas daarna verder te gaan nadenken over de toekomst van Samma en rekening gehouden ook met het feit dat het misschien wel het sluiten van de deuren …

Meer lezen

Opeens verhuizen

22-11-2023

Verhuizing.

Al heel lang was ik (Irene) me bewust dat als ik een stap terug wilde doen bij Samma, het ook beter zou zijn als ik zou verhuizen. Niet meer overal bovenop zitten of toch nog dagelijks worden aangesproken. Je snapt het wel. Niemand wilde me er uit hebben, maar ik vond het zelf beter om op zoek te gaan. …

Meer lezen