Maak kennis met de nieuwe fulltimer bij Samma!

Maak kennis met de nieuwe fulltimer bij Samma!
EEN FULLTIMER// Zoeken naar toekomst voor Samma. Die zoektocht heeft me de afgelopen 4 jaar regelmatig bezig gehouden. Gefascineerd door de geschiedenis; het ontstaan bij de hippies, de bruisende concerten en creativiteit en Samma's uitnodigende karakter die diversiteit aan mensen trok/trekt.

Zoeken; het is me niet vreemd. De zoektocht naar zin en betekenis, naar verbinding en liefde, naar diepgang en naar God. Twijfels en vragen zijn onderdeel van iedere dag.

Dit zoekende karakter, dat ik overigens regelmatig als strontvervelend ervaar 😅, heeft me er uiteindelijk wel toe aangezet om te zeggen: Irene, ik wil graag verder met Samma. Naar mijn mening is deze toegankelijke, warme en kleurrijke plek voor reizigers en zoekers onmisbaar in het centrum van Gouda.

Vanaf 1 oktober zal ik als fulltimer binnen Samma aan de slag gaan en zetten we samen met heel veel betrokkenen de zoektocht naar toekomst voor Samma voort!

Amber Groenewegen

Meer lezen

Jullie begrijpen dat dit voor Samma geweldig nieuws is!

Na een zoektocht van meer dan een jaar heeft Amber Groenewegen zich beschikbaar gesteld.
We zien haar fulltime komst als een bevestiging van onze visie voor de toekomst van
Samma. Daarom hebben wij de geloofsstap durven nemen Amber Groenewegen per 1
oktober in dienst te nemen.
Een geloofsstap, want we hebben hierbij nog wel hulp en ondersteuning nodig. Praktisch, maar zeker ook op financieel gebied. We zijn blij en enorm dankbaar dat we voor de vaste kosten de afgelopen tijd toezeggingen hebben gekregen van particulieren en kerken. Fantastisch! De komende tijd gaan we verder met het uitleggen waarom we ook ondersteuning nodig hebben voor het inkomen van Amber en voor noodzakelijke verbeteringen aan het huurpand, waar we zelf voor verantwoordelijk zijn. De buitenkant is voor de huurbaas. Binnenkort meer informatie hier over.

Mocht je daar niet op willen wachten en ons bemoedigen door nu vast iets toe te zeggen, ga dan naar deze link:
nog 50 jaar
facebook