Het is 1 maart, heb je al een opvolger?
Uit elke dag een cadeautje..

Het is 1 maart, heb je al een opvolger?

Het is 1 maart heb je al een opvolger?

Het is hartverwarmend hoe jullie met ons meeleven. Ik snap dat jullie allemaal heel nieuwsgierig zijn hoe de toekomst van Samma er nu uitziet. Dus hier de update:

We zijn serieus in gesprek met een mogelijke opvolger. Dat heeft tijd nodig van beide kanten en die tijd nemen we ook deze maand. We gaan plannen en ideeën verder bespreken en uitwerken om te kijken of we tot een positieve uitslag kunnen komen.

Behalve de plannen uitwerken zullen we ook verder op zoek moeten gaan naar mensen die mee willen werken in de winkel en daaromheen. Zowel leidinggevend als uitvoerend. Dat is essentieel om verder te komen ook voor deze mogelijke opvolger. Lees nog maar eens de oproep die ik een tijdje terug heb gedaan voor medewerkers. Misschien ken jij of ben jij zo iemand.

Tot nu toe zijn we dankbaar voor de stappen die we tot nu toe hebben mogen zetten.

Dus onze vraag is of jullie nog willen blijven bidden voor de komende stappen.

En voor de duidelijkheid voor iedereen, wat de uitkomst ook zal zijn, we zijn voorlopig nog NIET dicht. Dus blijf Samma ondersteunen door je komst naar de winkel. We hebben weer prachtige nieuwe boeken en spullen. Volgende week zaterdag 11 maart ook de boekpresentatie van het prachtige boek “De Achtste Dag”

Wil je meer weten, mail irene@samma.nl of bel Samma 0182 523672 of nog gezelliger, kom langs en dan drinken we een kop koffie (of thee) samen.

Meer lezen

Boekpresentatie 'De Achtste Dag'

Boekpresentatie 'De Achtste Dag'
Boekpresentatie “De Achtste Dag”

Zaterdag 11 maart van 11:00 tot 15:00 uur

met Henk Rothuizen.

Als je mij vraagt wat ik het mooiste boek vind van de afgelopen jaren, dan is dat zonder enige twijfel het boek ‘De Achtste Dag’ van Jakob van Wielink en Henk Rothuizen met prachtige illustraties van Marijke ten Cate. Uitvoering, leesbaarheid, vragen, gebeden, illustraites, alles spreekt mij aan. Maar vooral de inhoud. Waar Jezus Je Leven Raakt is de ondertiteling. In dit boek loop je door je eigen leven en ontdek je hoe Jezus in al die fases van je leven met je meeloopt.

Omdat ik er zo enthousiast over was heb ik mijn eigen huiskring overgehaald om dit boek dit seizoen te gaan ‘behandelen’.  We zijn nog niet verder gekomen dan bij het eerste hoofdstuk!! Toch is dit boek ook heel goed in je eentje te lezen en ook prachtig in deze 40-dagentijd.

Maar goed, je merkt het, ik ben laaiend enthousiast en ook heel erg blij dat er sinds vorige week een herdruk is gekomen.

Reden genoeg om schrijver Henk Rothuizen uit te nodigen een zaterdag bij Samma te zijn voor een informele boekpresentatie. En natuurlijk wilde Henk dat wel. Zaterdag 11 maart van 11:00 tot 15:00 uur is hij bij Samma. Om 11 uur en 14 uur zijn er twee ‘officiele’ interviewmomenten en daarna is er alle gelegenheid om met elkaar of één op één met hem in gesprek te gaan. Samma zorgt weer voor heerlijke drankjes en hapjes en zelfs een lekkere soep met breekbrood zodat je ook kunt blijven lunchen.

Overigens heeft Henk Rothuizen nog meer boeken geschreven zoals het ook weer zo mooie boek ‘Zelfs Al Ga Ik’. Eén van de mooiste en eerlijkste boeken over het lijden. Ook dit en de andere boeken zullen we natuurlijk bij Samma hebben.

Meer lezen
nog 50 jaar
facebook