Kom je ook naar de Hemel bij Samma.

Van harte welkom zaterdag 18 februari voor een boekpresentatie met Henk van Dorp over zijn nieuwe boek 'Verlangen naar de hemel'. Om 10.30 en om 14.00 u. een officieel moment. De hele dag een hapje en een drankje, neem gerust gezellig je lunch mee!

Bekijk hier de uitnodiging van Henk van Dorpp:

https://youtu.be/W0Bx5zMEBE4

Meer lezen

Boekpresentatie Verlangen naar de Hemel door Henk van Dorp.

Ik hou van de Hemel. Nee.., ik wil nog best op aarde blijven, maar ik hou al van jongs af aan van verhalen over de Hemel. Ook later toen Joni Eareckson en Billy Graham een boek schreven over de Hemel werd ik er helemaal blij van. En nu word ik weer blij van een boek dat Henk van Dorp heeft geschreven over de Hemel. Henk ken ik al heel wat jaren, Hij woont in België met zijn vrouw Trijnie als zendingsechtpaar. Ze worden ondersteund door een paar kerken in Nederland waaronder de Parousia Gemeente in Gouda. Allemaal reden voor mij om een boekpresentatie van dit mooie boek met bijzondere onderwerp bij Samma te houden. Dat gaan we doen op ZATERDAG 18 februari aanstaande.

BOEKPRESENTATIE
  • In Gouda (NL) op za. 18 februari - Bijbelshop Samma (Turfmarkt 18) - inloop met presentatiemomenten om 10.30 u. én 14.00 u. Met een Hemels hapje en een drankje en met de mogelijkheid tot signeren. Kom gerust gezellig lunchen
parkeren kan bijv. op 3 min. afstand bij de Q-park garages Nieuwe Markt of Bolwerk.

Meer lezen
Verlangen naar de hemel

Verlangen naar de Hemel - Henk van Dorp

Verlangen naar de Hemel - Henk van Dorp

Henk van Dorp is samen met zijn vrouw Trijnie al sinds 1984 verbonden aan een evangeliebediening binnen VIANOVA (de voormalige BEZ) in België. Henk heeft een grote liefde voor Gods Woord en is zo’n 40 jaar betrokken bij het Bijbelonderwijs in gemeenten in Vlaanderen en Nederland. Ook geeft hij les aan de Evangelische Toerusting School in de vakken Inleiding Oude Testament en Systematische Theologie. Als spreker is hij betrokken bij de 4e Musketier België.

Zaterdag 18 februari 2023 is er bij Samma een boekpresentatie met Henk en Trijnie van Dorp.