20180830_194847_resized

creatief, overzicht, inzicht, plezier en orde

Mijn Bullet Journal

Het was een chaos af en toe. Ik vergat afspraken, was aantekeningen van vergaderingen kwijt. Wist niet meer waar ik wat had opgeschreven. Zit altijd boordevol ideejtes, maar waar laat ik die dan zodat ik ze weer kan vinden. Had diverse pogingen gedaan om dat alles in mijn smartphone bij te houden, maar het werkte niet. Ik vergat er gewoon in te kijken en ik hou van aantekeningen met pijlen, dwarsverbanden en breeduit geschreven. Ik hou ervan om oplossingen te zoeken, maar kon er niet vinden. Superleuke agenda’s maar geen ruimte voor de zaken waar ik ook mee bezig ben.

Het is inmiddels een jaar geleden dat ik op het Gracelandfestival was en daar natuurlijk een kijkje nam in de boekentent. Ik zag er mooi uitgevoerde journals liggen. Een leeg schrijfboek, zonder lijntjes en met puntjes. Erbij een boek over hoe je een Bullet Journal kunt gebruiken. Ik had niks anders te doen, dus las het boek 2x uit, waarna ik het gekocht heb met een Bullet journal erbij. Werkt het niet, dan heb ik het in elk geval geprobeerd.

Het is nu een jaar later en ik heb net mijn tweede Bullet Journal in gebruik genomen. Het werkt!! Mijn agenda, mijn brainstorms voor de kerk, voor het zendingsteam, de to-do lijsten het paasontbijt, de ideeën voor de stad en inmiddels begonnen met een lijst met mijn favoriete muzieknummers. Verdrietige dingen, blije dingen en als ik zin heb iets ‘creatiefs’ in de vorm van een tekening, een sticker of wat gekleurde tape. Je kunt het zo moeilijk of zo makkelijk maken als je zelf wiltEn ik ben niks meer kwijt, heb overzicht over mijn afspraken en wordt vrolijk van het complete dagboek dat ik na een jaar heb verzameld.

Dussss…. daarom ligt de hele hippe collectie Bullet Journals bij Samma. Kom gerust kijken, en als je wilt mag je best een kijkje nemen in mijn Bullet Journal. Of ga eens googlen op Bullet Journal. Begin het nieuwe seizoen met een goede planning, een creatieve uitspatting en een overzicht van je leven in één prachtig boek met puntjes!

Kijk in onze webwinkel naar alle leuke Bullet Journals die we hebben.

Meer lezen
Neplogo

Mijn Bullet Journal - Pocket - Zwart/Goud

Mijn Bullet Journal - Pocket - Driehoek

Mijn Bullet Journal - Pocket - Pioenroos

In onze 'Mijn Bullet Journals' krijg je naast een prachtige schone lei ook meteen een uitneembaar cursusboekje: de crash course. Dit is een mini-formaat boekje van 24 pagina's met instructies en de eerste aanzet, ideeën en tips om meteen aan de slag te kunnen met je journal. Je vindt er duidelijke uitleg bij de start, voorbeelden van symbolen voor je …
Meer lezen

Mijn Bullet Journal - rood - landscape

Mijn Bullet Journal - blauw - landscape

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen... dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je …
Meer lezen

Mijn Bullet Journal - Botanisch

Mijn Bullet Journal - Mint en Goud

Mijn Bullet Journal - Stip

De basis voor een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. Een bullet journal heeft een vaste basis die je daarna verder kunt personaliseren. Sommige mensen stoppen ontzettend veel tijd in het personaliseren van hun bullet journal en versieren hem met handletters, doodles, ingewikkelde diagrammen en tekeningen... dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe meer je met je journal doet, hoe bedrevener je erin wordt.
Voor wie is een bullet journal?
-Voor mensen die overal lijstjes rond laten slingeren.
-Voor mensen die van pen en papier houden.
-Voor mensen die doelen stellen en hun voortgang bijhouden.
-Voor mensen die gewoonten bijhouden in een logboek.
-Voor mensen met een plan.
-Voor iedereen die een plan zou willen hebben of meer orde in hun leven willen.
-Voor iedereen die een dagboek of agenda bij zou willen houden.
'Mijn bullet journal' is voorzien van een los instructieboekje om je op weg te helpen en een paar leeslintjes om je favoriete pagina's snel terug te vinden.
Meer lezen

Mijn Bullet Journal - Goud

Mijn Bullet Journal - Bloem

Mijn Bullet Journal - Zwart

Mijn Bullet Journal Crash Course

Mijn Bullet Journal Ananas

Mijn Bullet Journal Toolkit

Inhoud van de toolkit:
- HB Potlood
- Gum
- 4 Fineliners met clip (zwart, roze, blauw & rood)
- Markeerstift neon geel
- 3 Plastic sjablonen
- 4 Rolletjes washi tape
- 1 Sheet met stickynotes (9 verschillende designs)
- 1 Instructieboekje
Deze set bevat alles wat je nodig hebt om meteen met een bullet journal aan de slag te gaan. Gebruik de fineliners om al je afspraken, taken en evenementen op te schrijven, je potlood om alle layouts te schetsen en poets ze bij met je gum. De handige sjablonen gebruik je om strakke lijnen te trekken en om je patina's en decoraties eenvoudiger en sneller te tekenen met vaste vormen. Met de markerstift highlight je belangrijke zaken en met de stickynotes maak je eenvoudig ingewikkelde layouts die je kunt hergebruiken of je maakt tabs waardoor je makkelijker kunt navigeren door je bujo. Een zeer complete set voor zowel startende als ervaren bujo'ers!
Meer lezen

Mijn Bullet Journal - Set Van 3 Bujo's

'Mijn Bullet Journal' is dé marktleider in Nederland en België op het gebied van bullet journals. Alle Mijn Bullet Journals hebben het hebben-hebben-effect, maar bij deze drie verschillende cuties is dit wel heel erg! Deze drie dunnere bujo's moet je echt aan je collectie toevoegen. Ze zijn enorm handig als je veel verschillende collecties hebt, je planner en collecties in aparte boeken bijhoudt, of graag je werk en privé gescheiden houdt. Alle drie de boekjes tellen 64 pagina's, hebben kwaliteitspapier, een leeslintje en zijn helemaal blanco (behalve natuurlijk de vertrouwde dots).
Meer lezen

Mijn Bullet Journal 15 Stencils

Met onze "Mijn Bullet Journal" stencils heb je de handigste vormen en leukste decoraties altijd bij de hand en kun je ze eenvoudig overtrekken in je bujo (bullet journal).
Meer lezen

Bullet Journaling Doe Je Zo - Rachel Wilkerson Miller

Dit handboek is een must have voor iedereen die zijn/haar leven op een creatieve en overzichtelijk manier wil ordenen. Maar hoe maak je van een simpel notitieboek een mooie en georganiseerde bullet journal? Rachel Wilkerson beschrijft in dit handboek hoe je met behulp van symbolen, kleuren, lay-outs en nog veel meer je leven op orde kunt brengen (en vast te leggen wat echt belangrijk voor je is!). Rachel geeft tips & tricks in dit aantrekkelijk vormgegeven handboek, aangevuld met voorbeelden uit de bullet journal van enthousiast journal-fanaat Joany de Vries (CravingPages.com). Dit complete handboek biedt alles wat je moet weten om jouw notitieboek in simpele stappen te veranderen in een perfecte planner, to-do-lijst en dagboek in één! Je leven wordt overzichtelijker, je bent productiever, met als gevolg: rust in je hoofd.
Meer lezen
sammagezelligstetransparant11-300x164