De bloemetjes bij Samma

Voor, achter en in de winkel. Overal vind je bloemetjes bij Samma.Een bloemig vlogje van mij voor jullie. Kijk naar dit filmpje.
https://www.youtube.com/watch?v=ScMaQH8HAZ8
Meer lezen

Kijk eens naar de bloemen - Sarah Beth Marr

Als we proberen onszelf bij te houden in ons drukke leven, kunnen we zomaar de diepe verbinding met God missen. Je gaat dan je vervulling in iets anders zoeken dan in God. In dit inspirerende en praktische boek helpt Sarah Beth Marr vrouwen om de drukte achter zich te laten en hun hart, ziel en gedachten te verfrissen.
Dit dertigdagenboek is een retraite die je helemaal zelf thuis kunt doen. Voor elke dag vind je een Bijbeltekst, een langer gedeelte om te lezen, vragen om over na te denken (met schrijfruimte!) en een gebed. Natuurlijk kun je dit boek ook in een langere periode lezen.
Meer lezen
Kijk eens naar de bloemen -  Sarah Beth Marr

Zoeken naar het goede leven - Stefan Paas

Zoeken naar het goede leven - Stefan Paas
Over zaken als God en geloof heeft iedereen wel een mening, stelt Stefan Paas in zijn essay. Onze diepste motivaties blijken zelfs religieus van aard. Het is volgens hem om die reden belangrijk dat er goede theologie is en blijft bestaan. Paas betoogt verder dat theologie aan de universiteit thuishoort. Hoewel theologen geen keiharde data leveren, helpen zij om de bronnen van onze cultuur te verhelderen en kritisch te doordenken.
Meer lezen

Altijd in Gods hand - Lynn Austin

"Altijd in Gods hand' van Lynn Austin is een prachtig boek vol levenswijsheid. Want hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen?
Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen. Tussendoor geeft ze tips over o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer opladen.
Meer lezen
Altijd in Gods hand - Lynn Austin

Zo Dichtbij - Lifeprints

Zo Dichtbij - Lifeprints
Met dit prachtige boek ontvang je inspiratie en bemoediging voor het leven van elke dag. Er kan zoveel zijn dat het leven moeilijk en moeizaam maakt. De belofte van dit boek, is de belofte van Gods Naam: IK BEN. Als Jezus deze woorden voor Zichzelf gebruikt, dringt Hij diep door in je leven om je aan te sporen je aan Hem toe te vertrouwen. Met elke IK BEN-uitspraak raakt Hij aan een ander aspect van ons bestaan, en wil Hij je laten weten: ook daar ben Ik dicht bij je. Ik weet wat je doormaakt, en Ik help je erdoorheen. Uitgangspunt van dit boek zijn de zeven verschillende IK BEN-teksten van Jezus, uitgewerkt in meditaties, liederen, citaten en bijbelteksten. De sfeervolle teksten en beelden zullen zeker je hart raken.
Meer lezen

Sta op en schitter - miniboekje - Daniëlle Heerens

Een klein boekje vol inspiratie rondom Gods opdracht: 'Sta op en schitter!' Een prachtig cadeautje voor jezelf of voor een lieve vriendin.
Meer lezen
Sta op en schitter - miniboekje - Daniëlle Heerens
facebook