Bijna Pasen
Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar door al het Corona gebeuren zou je haast vergeten dat we ook in de veertigdagentijd leven naar Pasen toe. Goede vrijdag en Pasen, de allerbelangrijkste gebeurtenis in de wereldgeschiedenis. Het is misschien juist goed om in deze verwarrende tijd je de komende 2 weken te richten op het meest geweldige nieuws wat er is: Jezus stierf, maar Hij Leeft. Hieronder slechts een kleine greep aan de verschillende boeken die we hebben als hulpmiddel bij de veertigdagentijd voor jezelf of in je gezin. Bij Samma nog meer titels. Zoals eerder gezegd, we zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur met gepaste afstand. Online bestellen kan natuurlijk ook.

Kom en Zie - Zij Lacht - Maartje Kok

Al eeuwenlang is de tijd rondom Pasen een tijd van bezinning. Dit veertigdagenboek helpt je hierbij en geeft woorden van verstilling, verscherping en vertroosting, om zo in deze veertigdagentijd je ogen te richten op Jezus.
Het zien op Jezus doen we door te kijken door de ogen van de gelovige van vroeger en nu. Wat zagen zij van Jezus en wat zegt ons dat? Deze veertig dagen ga je op weg en kijk je naar Jezus door middel van overdenkingen, gedichten, vragen en opdrachten. Zo leer je in deze dagen zien wat het betekent dat Christus ons lief heeft gehad tot in de dood. Eén ding is zeker: we zullen nooit uitgekeken raken.
Meer lezen
Kom en Zie - Zij Lacht - Maartje Kok

Op weg naar Pasen

Met Op weg naar Pasen kun je in de Stille Week samen met je gezin het verhaal van Pasen lezen. Het boekje helpt om in de drukte van alledag een moment te creëren waar bezinning, gesprek en verwerking samenkomen. Op weg naar Pasen is speciaal voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het lezen kost weinig tijd, maar helpt je om stil te staan bij de gebeurtenissen in de week na Palmpasen en zo samen bewust toe te leven naar het paasfeest. Deze uitgave bevat inhoud uit de Samenleesbijbel, maar op een nieuwe manier vormgegeven. De afwisselende toepassingsvragen en doe-opdrachten zorgen voor de nodige interactie tussen generaties.
Meer lezen
Op weg naar Pasen

De Tuin en Het Kruis - Carl Laferton

EAN-code:
9789085433378
Uitgeverij: Columbus
Aantal pagina's:34
Schrijver: Carl Laferton
Bindwijze: Gebonden
Meer lezen
De Tuin en Het Kruis - Carl Laferton

THE PASSION - Willem de Vink

Honderdduizenden mensen kijken naar The Passion, luisteren naar de Matthäuspassion, slaan de evangelieën open.
Het passieverhaal blijft mensen boeien. Of liever gezegd: de Man die zei dat je geen grotere liefde kunt hebben dan wanneer je je leven geeft voor je vrienden – en daarna zijn eigen leven gaf.
Hoewel Hij onschuldig was, leverde Jezus van Nazaret zichzelf uit aan een gruwelijke marteldood aan een houten kruis. Waarom? Was Hij een zwakkeling? Of was zijn kwetsbaarheid juist een daad van ongekende moed en een nauwelijks te bevatten geloof? Wat onderging deze Man van smarten eigenlijk aan het kruis? En wat hebben de werken van Bach, Rembrandt, Chagall en andere bewonderaars van Jezus ons te vertellen?
In dit prachtige boekje neemt Willem de Vink je opnieuw mee in zijn fascinatie voor Jezus.
Meer lezen
THE PASSION - Willem de Vink

40 dagen Onderweg Met Jezus - Coby Kremer

Auteur: Coby Kremer
ISBN10:
9491844903
ISBN13:
9789491844904
Verschijningsvorm: Paperback
Meer lezen
40 dagen Onderweg Met Jezus - Coby Kremer

De ZEVEN WONDEREN - Wilkin van de Kamp

De ZEVEN WONDEREN - Wilkin van de Kamp
auteur: Wilkin van de Kamp
gebonden, 168 pagina's
iSBN: 9789490254346

Meer lezen
facebook