Samma en zijn akkertje

Samma en zijn akkertje

Er valt veel met jullie te delen, maar dat komt nog wel. Vandaag even over wat er vanmorgen gebeurde.

Vanmorgen werd ik een beetje zwaarmoedig wakker. Het liefste zou ik in bed blijven en de deur sluiten, ook van Samma. Tegelijkertijd zie ik ook als een berg op tegen het alleen in huis moeten zijn. Ben ook verdrietig om een paar priv√© omstandigheden, zoals het niet kunnen komen van mijn kleinkinderen met hun ouders uit Brazili√ę in mei. Maar ook over het niet doorgaan van het paasontbijt.

De winkel opendoen, het mag nog. Ben zo blij met de troost die ik door producten en door het er zijn heb kunnen geven vorige week, hoewel er maar weinig klanten waren. Verder zo druk geweest in het binnenstadsondernemersgebeuren. En dan toch zo alleen ondanks de vele contacten waar ik echt geen gebrek aan heb. Vanmorgen wilde het even niet lukken. En toen stuurde neef Junus mij dit dagelijks Woord uit hun kerk in Groningen. Over Samma. Dan weet je ook meteen waarom Samma, Samma heet.

Kijk maar en luister maar en ik hoop dat je net als ik mag blijven staan op je eigen akkertje.

Ook in donkere tijden wil Samma Het Licht laten schijnen in deze stad.

En ja Samma is nog open zolang het mag. In elk geval van 10 tot 17 uur. En online kan natuurlijk ook nog. Even bellen voor een product kan altijd en bezorgen kan ook. 0182523672.

Houd moed, blijf gezond en tot snel. Hou fysiek afstand, maar blijf dicht bij elkaar en dicht bij Hem!

hier de link naar het filmpje:

Samma en ons akkertje!

Meer lezen