Huiskamerconcert met Delise bij Samma 5 maart

Huiskamerconcert met Delise bij Samma 5 maart
We zijn er trots op een ontzettend leuk huiskamerconcert te mogen hebben bij Samma van niemand minder dan Delise.

Donderdagavond 5 maart om 19:30 uur bij Samma.
Mocht je je afvragen wie dat is:, hier een introductie.en dan zul je begrijpen waarom we het zo leuk vinden dat ze bij Samma komt:

Al op 12 jarige leeftijd begint ze met zingen en liedjes schrijven. Wanneer ze 14 jaar is, worden haar liedjes opgemerkt door Robin Groenveld, bedenker en organisator van Vrienden van Amstel LIVE. Hij brengt haar in contact met Bas Kennis (BLØF) en Holger Schwedt, waar ze enkele jaren mee samenwerkt. Daarnaast wordt ze begeleid door de begeleidingsband van Anouk Teeuwe.

Al op jonge leeftijd wint Delise een aantal prijzen; zo bereikt ze met haar band de tweede plaats tijdens de Battle of the Bands in Londen en krijgt ze een eervolle vermelding voor haar liedje Everything Breaks tijdens de International Songwriter Competition in de Verenigde Staten. Ook treedt ze op in Ahoy’ tijdens The Chrystal Ball Party en zingt ze het liedje Like an Angel in voor de film Het Schnitzelparadijs. In 2008 neemt Delise deel aan het programma Rock Nation op RTL 5 en doet ze mee aan X-Factor op RTL 4.

Meer lezen
sammagezelligstetransparant11-300x164
facebook