Even bijpraten hoor. Het is veel te lang geleden dat we elkaar gesproken hebben. Maar van stilzitten bij Samma is natuurlijk geen sprake,,,,!

Vanavond

Samma op tv.

tvscherm

In oktober zijn er opnames gemaakt voor het programma ‘Wie Woont Waar’. Vanavond om 21:25 is de uitzending op rtl5. Vier mensen die vijf huizen langsgaan en moeten raden wie, waar woont. Dus mijn eigen huis, maar ook Samma kwam veel in beeld. En je denkt waarschijnlijk dat het makkelijk was om mij te raden bij mijn huis. Nou kijk zelf maar of dat ook zo was! Ik mag het niet verklappen.

Scheidingsborrel 23 februari 2020

Zondag 23 februari is de scheidingsborrel er weer bij Samma. Een informeel samenzijn waar elke keer weer blijkt hoe fijn het is om van elkaar te horen, te bemoedigen, te leren en de moed te hebben om weer verder te gaan. En misschien ook wel te besluiten om een cursus bij Opnieuw Opweg te gaan volgen voor herstel na echtscheiding. …
Meer lezen
Scheidingsborrel 23 februari 2020

Burgemeester bij Samma,

Twee weken geleden was onze nieuwe burgemeester dhr. Pieter Verhoeve bij Samma voor een kennismakingsgesprek. Wat een betrokken, enthousiaste en ook nog eens gelovige burgemeester heeft Gouda gekregen. Het was een mooi gesprek over Gouda, Samma, Kerken, Boeken en meer. Het had verder tot gevolg dat de burgemeester een week later kwam luisteren naar mijn preek in de Parousia Gemeente dat ging over het Huis van de Stad in vergelijk met ons als kinderen van God als het Geestelijk Huis van God in deze stad.
burgemeesterbijsamma

Bijzondere Gouwenaar.

Ook dit jaar stond Irene weer in de lijst van 50 bijzondere Gouwenaars. Het is mooi en vooral belangrijk dat ik ook hierin een licht in de stad mag zijn en vooral Zijn licht en kleur in deze staad mag verspreiden.
bijzondere gouwenaar
jacobkaartbuitenzijde

Mijn broertje Jacob

Nog even een persoonlijk bericht. Mijn jongste broertje Jacob Klein Haneveld is op 5 februari jl. na een kort ziekbed overleden in zijn woning bij Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Velen van jullie zullen Jacob wel eens gezien hebben als hij kwam kijken bij de MarktAkties of helpen in de winkel. In mijn boek ‘Zegen voor Jou’ staat een stuk over hem geschreven. Ondanks dat hij niet kon praten, kon hij wel communiceren met ons en liet ons ook in zijn laatste dagen weten dat hij heel graaag naar de Heer Jezus en zijn papa en mama in de hemel wilde. We zullen hem missen.
In het Reformatorisch Dagblad
Heel bijzonder en voor het eerst in het bestaaan van Samma kregen we een prachtig artikel in het Reformatorisch Dagblad. Het enige dat niet klopte was dat ik het Flevo Festival ooit heb georganiseerd, maar verder een prachtig artikel. Lees het hier
reformatorisch dagblad
Zo nu zijn we weer even snel bijgepraat op deze maandagmorgen. Je ziet het, we zitten niet stil. Komende dagen weer andere nieuwtjes zoals het Paasontbijt en natuurlijk ook weer veel nieuwe artikelen en kadootjes.