Een laatste kado of een nieuw (dag)boek. We hebben er genoeg bij Samma. Hier een paar voorbeelden:

Dagboek Dagelijksebroodkruimels

Het mooie aan dit dagboek is dat het gemaakt is door mensen zoals jij en ik. Mensen die ervoor gekozen hebben om (soms door twijfel heen) hun geloof in de praktijk te brengen. Door geloof kunnen onvoorziene en unieke dingen ontstaan.
Een prachtig mooi uitgevoerd dagboek met verrassende stukjes en mooie foto's

24,95

Koop nu
Dagboek Dagelijksebroodkruimels

CORRIE - Glossy Het leven en werk van Corrie ten Boom

Ze bood tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdak aan honderden Joden, overleefde een concentratiekamp, reisde naar 64 landen om het evangelie te verkondigen en moest de laatste vijf jaar van haar leven noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze ‘Zwerfster voor God’ gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.
In de glossy ontmoeten we niet alleen Corrie ten Boom zelf, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We duiken in de geschiedenis van het Corrie ten Boom Huis in Haarlem en zoomen in op Corries boodschap van (Gods) liefde en vergeving.
‘Corrie’ is een inspirerend en prachtig vormgegeven magazine dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom Huis.

9,90

Koop nu
CORRIE - Glossy Het leven en werk van Corrie ten Boom

Ottobiografie - Otto de Bruijne

Leef! Leef! Als je leeft, leef dan ook! Dit is een van de motto's die het leven van Otto de Bruijne bepaalt. En ook van het boek dat hij over zijn kijk op het leven heeft geschreven in zijn Ottobiografie.
Het gaat in deze autobiografie (bio = leven) niet over toen-dit-toen-dat, maar om de waarommetjes en de waartoetjes. Hoe ontstaan en veranderen meningen tijdens een mensenleven? Het gaat over voortschrijdend inzicht ten aanzien van veel onderwerpen die belangrijk zijn in het leven.
Zo passeren de volgende thema's: kind, dood, man, vrouw, seksualiteit, vaderschap, opvoeden, een lichaam hebben en een lichaam zijn, arm, rijk, geld, ziekte, genezing, geloof, te veel geloof, twijfel, Afrika, euthanasie, cultuur, homoseksualiteit, joden, Israël, kunst, kerk, evangelisch, hoofd en hart, geloof en wetenschap, Islam, en nog veel meer. Spannend. Verrassend!

18,95

Koop nu
Ottobiografie - Otto de Bruijne
buiten10

Een piepklein Kerstfeest - Max Lucado

De Koning is gekomen! Zelfs voor iemand zo klein als ik. Ken je die momenten dat je je te klein of te gewoontjes voelt? Dan weet je precies hoe de muisjes Ietje en Pietje zich voelen. Als deze twee lieve muisjes horen dat de Koning naar hun stadje Betlehem komt, gaan ze vol enthousiasme naar Hem op zoek. Maar ze vinden Hem nergens en ze worden door iedereen uitgelachen: een koning is toch niet geïnteresseerd in kleine muisjes als zij...
Op het moment dat Ietje en Pietje de moed opgeven, ontdekken ze het grote wonder. Christus, de Koning, is gekomen voor iedereen. Meesterverteller Max Lucado weet met 'Een piepklein kerstfeest' de boodschap van kerst begrijpelijk te maken voor kinderen. Gods liefde is zo groot dat Hij zijn Zoon stuurde voor iedereen - groot en klein, jong en oud.

9,99

Koop nu
Een piepklein Kerstfeest - Max Lucado

Dansen in de sneeuw - Josha Zwaan, Joke Verweerd en anderen

Dansen in de sneeuw - Josha Zwaan, Joke Verweerd en anderen
Rond kerst zijn verhalen net zo onmisbaar als kaarsen. Of we ze nu lezen in een grote fauteuil voor een knapperend haardvuur of samen tijdens het kerstdiner of een viering: verhalen verbinden, bemoedigen en geven ons een andere kijk op de wereld. Deze kleurrijke verzameling kerstverhalen van ervaren en geliefde auteurs biedt voor elk wat wils. De verhalen zijn hartverwarmend, met een vleugje bezinning, ontroering en humor. Precies wat we nodig hebben tijdens de donkere dagen.

17,99

Koop nu

Onwankelbaar - Christine Caine

Alles in onze wereld kan wankelen. De Bijbel verzekert ons ervan dat het niet uitmaakt wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Als we met Christus leven, zijn we onwankelbaar, omdat zijn Koninkrijk in ons leeft.
In dit dagboek motiveert Christine Caine je om je geloof steeds meer te bouwen op een onwankelbare God. Met inspirerende persoonlijke verhalen en krachtige bijbelteksten bemoedigt ze je om moedig en onbevreesd te leven. Zo word je steeds meer de persoon die je bedoeld bent, volledig vertrouwend op onze trouwe God.
Een mooi uitgevoerd dagboek met korte, krachtige teksten!

24,95

Koop nu
Onwankelbaar - Christine Caine

Dagboek Gebroken Leven - Ann Voskamp

Je staat elke dag op een kruispunt – en wat je dan wilt weten is de weg naar leven in overvloed
Hoe vind je de weg die je laat worden wat je hoopt te worden?
Hoe vind je de weg vooruit die je heel maakt, die je laat bloeien – de weg die je gebrokenheid opneemt en je heling geeft?
Kun je je veroorloven om een andere weg te nemen?
'Dagboek Gebroken leven' is één lange prachtige beweging in zestig stappen, van zwaarmoedige gebrokenheid naar op Christus gerichte overvloed. Ann Voskamp wijst je de weg naar het leven waarvoor je altijd al bedoeld was.

19,95

Koop nu
Dagboek Gebroken Leven - Ann Voskamp

Luister vandaag naar Mijn stem - Jos Douma

De korte meditaties in dit dagboek zijn geschreven vanuit het perspectief van God die zelf aan het woord is. Deze bijbelse bemoedigingen heeft Jos Douma zo geschreven dat ze uitnodigen om in een sfeer van gebed gelezen te worden. De overdenkingen zijn steeds heel direct aan een bijbeltekst verbonden. Een aansprekend dagboek met een krachtige, persoonlijke boodschap!

21,99

Koop nu
Luister vandaag naar Mijn stem - Jos Douma

Inspiratie voor elke dag - Dagboek

Bij 'New Faith Network' houden christelijke auteurs dagelijks een korte
overdenking. Daarvan werden er honderdtachtig gebundeld. De auteurs komen uit alle richtingen van de evangelische kerken, zoals Martine Vonk en Almatine Leene. De bijdragen zijn alfabetisch op titel geordend; de auteurs kozen een Bijbeltekst die hen inspireert om als christen in het dagelijks leven God te volgen. De overdenkingen worden afgewisseld met een foto en introductie van een auteur.

18,95

Koop nu
Inspiratie voor elke dag - Dagboek
sammagezelligstetransparant11-300x164
facebook