sammagezelligstetransparant11-300x164

In de stal - Een kerstbundel

Met kerst vieren wij de geboorte van Jezus Christus, een verhaal dat elk jaar weer harten raakt. Dit is een verhalen bundel die u inspireert en een bijdrage geeft aan de gever van licht in deze wereld.

4,00

Koop nu
In de stal - Een kerstbundel

Een piepklein Kerstfeest - Max Lucado

Een piepklein Kerstfeest - Max Lucado
De Koning is gekomen! Zelfs voor iemand zo klein als ik. Ken je die momenten dat je je te klein of te gewoontjes voelt? Dan weet je precies hoe de muisjes Ietje en Pietje zich voelen. Als deze twee lieve muisjes horen dat de Koning naar hun stadje Betlehem komt, gaan ze vol enthousiasme naar Hem op zoek. Maar ze vinden Hem nergens en ze worden door iedereen uitgelachen: een koning is toch niet geïnteresseerd in kleine muisjes als zij...
Op het moment dat Ietje en Pietje de moed opgeven, ontdekken ze het grote wonder. Christus, de Koning, is gekomen voor iedereen. Meesterverteller Max Lucado weet met 'Een piepklein kerstfeest' de boodschap van kerst begrijpelijk te maken voor kinderen. Gods liefde is zo groot dat Hij zijn Zoon stuurde voor iedereen - groot en klein, jong en oud.

9,99

Koop nu

Kind uit Nergensland - Floor Koomen

Als Rolf van den Brandt van de toneelschool wordt gestuurd vanwege iets te enthousiast drugsgebruik, belandt hij – onbedoeld – in Israël/Palestina. Eenmaal daar besluit hij een woestijnwandeling te gaan maken. Het wordt een soort onbeholpen pelgrimage en hij verdwaalt. Terwijl de wanhoop langzaam bezit neemt van zijn gedachten, vindt hij in een verlaten bedoeïenenkamp een stervende baby. Wat nu?
Ruim dertig jaar na zijn avontuur in de woestijn krijgt dezelfde Rolf van zijn uitgever het verzoek een ‘klassiek’ kerstverhaal te schrijven. Rolf haat het mierzoete kerstsentiment en besluit wraak te nemen. Wraak op Kerst en op iedereen die eraan mee wil doen. De stervende baby wordt zijn hoofdpersoon. Het verhaal wordt een kerstverhaal. Maar dan anders…

13,50

Koop nu
Kind uit Nergensland - Floor Koomen

Verdiep je in het kerstverhaal - Peter Ben Smit

Verdiep je in het kerstverhaal - Peter Ben Smit
Verdiep je in... het kerstverhaal duikt in de verhalen zoals ze zijn opgetekend in de drie evangeliën Matteüs, Lucas en Johannes. Auteur Peter-Ben Smit is hoogleraar contextuele bijbelinterpretatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In dertien studies neemt hij de lezers mee op een ontdekkingstocht langs de bekende teksten en hij daagt hen uit om er met de ogen van de eerste hoorders van de tekst naar te kijken. Een waardevolle voorbereiding op het kerstfeest voor groepen en voor persoonlijke studie.

8,95

Koop nu

Dansen in de sneeuw - Josha Zwaan, Joke Verweerd en anderen

Rond kerst zijn verhalen net zo onmisbaar als kaarsen. Of we ze nu lezen in een grote fauteuil voor een knapperend haardvuur of samen tijdens het kerstdiner of een viering: verhalen verbinden, bemoedigen en geven ons een andere kijk op de wereld. Deze kleurrijke verzameling kerstverhalen van ervaren en geliefde auteurs biedt voor elk wat wils. De verhalen zijn hartverwarmend, met een vleugje bezinning, ontroering en humor. Precies wat we nodig hebben tijdens de donkere dagen.

17,99

Koop nu
Dansen in de sneeuw - Josha Zwaan, Joke Verweerd en anderen

De Schoenendoos - Francine Rivers

De Schoenendoos - Francine Rivers
Een ontroerend kerstverhaal met overdenkingen voor de adventstijd.
In deze compleet vernieuwde uitgave van "De schoenendoos' van Francine Rivers vind je een ontroerend kerstverhaal en een serie overdenkingen voor de adventstijd.
Pleegkind Timmy heeft het niet gemakkelijk nu hij niet meer bij zijn moeder thuis kan wonen. Hij wordt opgevangen door lieve pleegouders, maar zelfs zij weten niet wat er in de schoenendoos zit die Timmy altijd met zich meedraagt. Pas wanneer Timmy meespeelt in het kerstspel op school, verandert alles.
Speciaal voor deze editie schreef Francine Rivers ook een serie overdenkingen voor de adventszondagen en kerstavond. Dit mooi vormgegeven boekje is een prachtige aanvulling op een toch al bijzondere tijd.

14,99

Koop nu

Was het maar januari - Anja Keesmaat - Pott

'Stel je niet aan!' roep ik mezelf binnensmonds tot de orde. Steeds vaker merk ik dat ik mezelf aan het terugtrekken ben, dat gesprekken me zwaar vallen, dat ik een beetje op de automatische piloot sta, dat ik blij ben als ik de voordeur op het nachtslot en alle gordijnen potdicht kan doen. Wat een aansteller ben ik eigenlijk. Ik ben een jonge kerel, ik houd van de gemeente, ik houd van God - dit moet ik toch makkelijk kunnen? Ik moet toch blij zijn dat ik deze kans heb gekregen?
Christiaan is voorganger van een middelgrote kerk in een middelgrote plaats, met modale mensen die de Middelaar volgen. Christiaan houdt van God, maar worstelt met zijn roeping. De kerstviering moet het hoogtepunt van het jaar worden, maar hoe laat je die in vredesnaam vreedzaam verlopen met zoveel verschillende karakters, met conservatieven en progressieven en een gapende kloof tussen jong en oud? Is het dan nog mogelijk om echt kerstfeest te vieren?
Was het maar januari is een (h)eerlijke novelle, met humor geschreven. En tussen de regels door wordt de lezer aan het denken gezet over de werkelijke betekenis van Jezus' komst naar deze aarde.

12,50

Koop nu
Was het maar januari - Anja Keesmaat - Pott
facebook