Niet te geloven

dat is de titel van een supertof dagboek voor kinderen over God en Wetenschap. Geschreven door Louie Giglio. Als je ooit onder de indruk wilt komen van de geweldige God waar jij en ik in mogen geloven, dan moet je deze man eens opzoeken op youtube. Hier een link naar één kort en Nederlands ondertiteld filmpje . De rest vind je daarna zelf wel. Dit dagboek is echt zo gaaf voor jonge onderzoekers, maar zeker ook leerzaam voor volwassenen.
Waar we ook heel enthousiast over zijn is de Infographics Bijbels. Dat moet je gewoon komen bekijken. Een prachtige manier om de Bijbel in beelden, scheema's, grafieken en op beeldende manier vorm te geven. Hier legt de Nederlandse redacteur ook nog eens extra uit wat er zo bijzonder aan is.
En ook voor de kids is er een Infographics Bijbel.

Niet te geloven - Dagboek voor kinderen van 9-12jaar - Louie Giglio

Onderzoek de wonderen van het universum samen met je Schepper.
God is onvoorstelbaar creatief, oneindig groot en toch zo dichtbij dat Hij al jouw gedachten kent, zelfs voordat jij ze gedacht hebt. Daarnaast is God altijd trouw en vol liefde. In de Bijbel staat dat je aan de schepping kunt zien hoe machtig God is.
In dit dagboek neemt Louie Giglio 100 voorbeelden uit de schepping - over de ruimte, de aarde, de dieren en ons lichaam - om jou te leren hoe bijzonder de God is die jij dient. Geniet en leer ervan! (En vergeet vooral niet de leuke weetjes aan anderen te vertellen!)
Meer lezen
Niet te geloven - Dagboek voor kinderen van 9-12jaar - Louie Giglio
20191209_152903
20191209_152817

De Infographic Bijbel - Karen Sawrey

In 'De infographic Bijbel' van Karen Sawrey wordt de Bijbel getoond zoals je die nog nooit eerder hebt gezien: in infographics. In meer dan honderd illustraties wordt er inzicht gegeven in het Oude en Nieuwe Testament en komen eeuwenoude woorden tot leven. De schepping, de maten van de ark van Noach, de rijkdom van koning Salomo, de parabels van Jezus, de reizen van Paulus: alle bekende personen en verhalen komen aan bod. Dit is de Bijbel voor een nieuwe generatie.
Meer lezen
De Infographic Bijbel - Karen Sawrey

Bijbel Infographics voor Kids

Een boek met kleurrijke infographics over de Bijbel is natuurlijk verrassend en geweldig! Dit is een fantastisch boek voor kinderen die niet zoveel van lezen houden, maar wel gek zijn op weetjes en informatie!
De meest vreemde bijbelverhalen staan uitgetekend, maar ook de meest bijzondere personen (ooit gehoord van de ninja skills van Ehud?) en natuurlijk lees je informatie over de maat van de ark, de tabernakel en het nieuwe Jeruzalem.
Meer lezen
Bijbel Infographics voor Kids
facebook 
sammagezelligstetransparant11-300x164