SAMMA_NOV 2019-50

Dankbaar2! Vandaag is rood!

Zoals ik gisteren al zei in de nieuwsbrief, is dit geen week van zwarte (vrij)dagen en aanbiedingen. Dit is een week om dankbaar te zijn. Dankbaar voor en met vrienden. Vrienden zoals fotograaf Oscar Limahelu. Hij heeft weer schitterende foto's gemaakt van het interieur van Samma! Wat is de winkel mooi en nog mooier met deze foto's !! Kun je meteen zien wat een prachtige spullen we hebben voor de komende feestdagen. We sturen jullie nu niet alle foto's dan loopt je mailbox vol, daar mag je mij dan weer dankbaar voor zijn ;). Maar als je echt nog meer wilt zien kom dan langs en verwonder je over al het moois en maak iemand blij met een prachtig kadootje.
Meer lezen
SAMMA_NOV 2019-59
SAMMA_NOV 2019-97

De Rode Draad Door De Christelijke Feesten - Gezinsdagboek

Uniek! Samen in het gezin de christelijke feesten in perspectief zetten, ontdekken wie God is en hoe zijn reddingsplan door de feesten heen duidelijk wordt.
Het boek biedt voor elk feest een aantal weken van voorbereiding en vieren. Elke week bevat een uitgebreid gezinsmoment en vijf kortere themastukjes met vragen en creatieve opdrachten voor kinderen van verschillende leeftijden tot ca. 12 jaar.
Achterin zit een pakket voor een vlaggenlijn. Het boek biedt regelmatig opdrachten om een vlag op te hangen met symbolische kleur, vorm of tekst. Zo ontstaat het feest in eigen huis. Dit boek is ook uitstekend te gebruiken op scholen en in kerken.
Meer lezen
De Rode Draad Door De Christelijke Feesten - Gezinsdagboek

De Rode Draad Van Gods Liefde - Ingrid Plantinga en Willemijn De Weerd

De Rode Draad Van Gods Liefde - Ingrid Plantinga en Willemijn De Weerd
De Bijbel is een mooi boek om samen met kinderen thuis, in de kerk of op school te lezen. Maar het bevat zo veel verhalen, gedichten en wijsheden dat je er soms in verdwaalt. De rode draad van Gods liefde laat zien dat er één verhaal is dat alles met elkaar verbindt: het verhaal van Gods liefde.
Met dit boek kunnen volwassenen samen met kinderen ontdekken hoe Gods liefdevolle reddingsplan als een rode draad door de Bijbel loopt en ook nu nog verder mag gaan in ons eigen leven. Het boek past ook uitstekend bij kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Daarnaast biedt dit boek missionaire mogelijkheden.
Meer lezen
facebook