Wat een heerlijk weer om met een tijdschrift op de bank bij de open haard op te krullen en lekker weg te lezen. We hebben bij Samma keus genoeg. Van een Magazine met onze nieuwe Goudse burgemeester en zijn vrouw of een andere leuke.
burgemeester

Stel Magazine - Marja Verhoeve e.a.

Gouda heeft een nieuwe Burgemeester! Leuk nieuws. Pieter Verhoeve. Bijzonder leuk is dat de vrouw van de Burgemeester de hoofdredactie is van het nieuwe STEL Magazine en ook onze burgemeester er in geschreven heeft. Een Magazine voor dertigers en veertigers!
Dertigers en veertigers hebben hun leven goeddeels op de rit. Ze hebben een baan, een woonplaats en wel of geen gezin. Enerzijds is dat veilig, anderzijds kan het kriebelen. Is dit alles? Waar haal ik uitdaging vandaan? Ben ik wie ik had willen worden? Hoe verhoud ik me tot verwachtingen van mijn omgeving?
Magazine Stel, stelt deze thema's aan de orde. Franca en haar broer Harmen Treur vertellen hun biografie: de een komt tot geloof, de ander haakt af. Er zijn o.a. rubrieken over een bijzondere sport, het belang van humor en de vorming van een gezond zelfbeeld. Daarnaast is er veel ruimte voor sprekende beeldverhalen.
Stel, is spiegelend, verrassend en een beetje ontwrichtend. Met waardering voor achtergrond en opvoeding en respect voor ieders eigenheid.
Met bijdragen van o.a. Cocky Drost, Rick de Gier, Femke Hagoort, Annemarie van Heijningen, Arnold Huijgen, Pieter Verhoeve en Tim van Wijngaarden (TimZingt).
Meer lezen
Stel Magazine - Marja Verhoeve e.a.

Sestra Magazine - Liever vandaag 2019

Sestra Magazine - Liever vandaag 2019
Dit najaar draait het Sestra-magazine om het thema ‘Liever vandaag’. Zoals je gewend bent, is het een heerlijk magazine vol diepgaande artikelen, boeiende interviews, een fijne modereportage en creatieve artikelen. Het gaat onder andere over leven tussen gisteren en morgen, barbecueën in de winter, ochtendrituelen om je dag goed te beginnen, vrouwen die van hun creatieve talenten hun beroep maakten, zelf de mooiste cadeautjes maken én inpakken, wat zussen samen doen, vandaag vieren we feest en alles over leren stoppen. En als extra bevat het kaartjes met quotes voor de ochtend, middag en avond voor een maand lang én paperware om je cadeautjes mooi in te kunnen pakken. Kortom: hebben deze editie!
Meer lezen

PUUR! Magazine Samen

Het winternummer van het PUUR magazine, met gratis EVA en gratis boekenleggers!
Dit nummer bevat onder andere:
- Binnenkijken in het gezinshuis van Erna
- Cocky Drost over liefde, verlies en vrede vinden met wat je is gegeven
- Zes singles vertellen hun verhaal
- Samen aan tafel: recepten om te delen
- Kort verhaal van Liesbeth Goedbloed
Meer lezen
PUUR! Magazine Samen
facebook