kerst2019

Hoe is het nou?

Hoe is het met Samma?

Mooi dat mensen zo met ons meeleven en die vraag regelmatig stellen. Meestal is mijn eerste reactie: “We Zijn Er Nog! Wat een wonder na 48 jaar!” Nog steeds verdwijnen er allerlei winkels, ook in de christelijke boekenbranche. Maar Samma is er nog steeds. Dat ging en dat gaat niet vanzelf, maar we zijn er wel heel dankbaar voor. Telkens opnieuw heeft “De Heer een grote overwinning gegeven” zoals het zo mooi staat bij dat bijbelgedeelte over Samma in 2 Samuel 23:11.

Deze weken, zijn de spannendste van het hele jaar. De winkel ziet er echt prachtig uit! We hebben heel veel nieuwe boeken en andere spullen ingekocht en die moeten betaald worden. Maar de echte drukte moet nog beginnen. Wat gaan de mensen doen? Nog meer naar bol.com? Ik kan natuurlijk een heel lang verhaal houden, maar feit is dat we jullie bikkelhard nodig hebben om ook de komende jaren (op naar de 50 jaar!) te blijven bestaan en die prachtige zendingspost in de stad te zijn. Dus kom langs, en koop de mooiste boeken, muziek en kadootjes bij Samma. En als het niet in voorraad is, bestellen we het natuurlijk voor je.

Nog één oproep. De afgelopen jaren hebben verschillende mensen ons ondersteund voor de kosten van onze huur. We daar al een tijd geen nieuwe oproep voor gedaan, maar in de loop van de tijd zijn er om verschillende redenen giftgevers afgevallen. Dit jaar hebben we daarin een tekort van zo’n 3000 euro. Ben jij iemand die ons eenmalig of misschien maandelijks wil ondersteunen om het mooie werk van Samma in stand te houden?  Giften mag je overmaken op bankrekeningnummer nl42 RABO 116924942  tnv stichting Samma.

Hier nog een paar hele mooie nieuwe boeken om in de stemming te komen.

Meer lezen

Altijd in Gods hand - Lynn Austin

Verschijningsvorm: Hardcover
Aantal pagina's: 192
Illustraties: Nee
Auteur: Lynn Austin
Uitgever: Kokboekencentrum
EAN: 9789029728621

Meer lezen
Altijd in Gods hand - Lynn Austin

Onwankelbaar - Christine Caine

Onwankelbaar - Christine Caine
Alles in onze wereld kan wankelen. De Bijbel verzekert ons ervan dat het niet uitmaakt wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Als we met Christus leven, zijn we onwankelbaar, omdat zijn Koninkrijk in ons leeft.
In dit dagboek motiveert Christine Caine je om je geloof steeds meer te bouwen op een onwankelbare God. Met inspirerende persoonlijke verhalen en krachtige bijbelteksten bemoedigt ze je om moedig en onbevreesd te leven. Zo word je steeds meer de persoon die je bedoeld bent, volledig vertrouwend op onze trouwe God.
Een mooi uitgevoerd dagboek met korte, krachtige teksten!
Meer lezen

Vuurzee - Marianne de Ruiter

Kinderen in de Gouden Eeuw hebben het niet gemakkelijk. Zeker niet als de pest uitbreekt en je samen met je ouders moet vluchten. Sijmen en Marije Oubrechts, broer en zus, staan vroeg in hun leven oog in oog met de dood. Als je ook nog rood haar hebt en afwijkt door je hoogbegaafdheid is het leven nog een tikkeltje moeilijker. Ze worden regelmatig gepest, maar Sijmen is voor niets en niemand bang. Hij komt op voor de zwakkere, zijn gevoel voor rechtvaardigheid is groot. Voor Marije gaat hij letterlijk en figuurlijk door het vuur. Sijmen weet de keiharde realiteit te overleven door verrassende plannen te bedenken. Marije is scherpzinnig en heeft veel humor. Hun vlucht voor de pest brengt de kinderen uiteindelijk in Londen.
Op 2 september 1666 begint hun nachtmerrie.
In de bakkerij waar Marije werkt, breekt brand uit.
Lukt het haar aan de vuurzee te ontsnappen?
En waar is Sijmen eigenlijk, hij zou toch bij haar waken die nacht?

Meer lezen
Vuurzee - Marianne de Ruiter

Overschrijfbijbel - Psalmen

Overschrijfbijbel - Psalmen
De Overschrijfbijbel is een meditatieve en creatieve manier om de Bijbel te lezen en brengt de eeuwenoude teksten nog dichter bij de lezer. De ervaring leert: door regelmatig een tekstgedeelte over te schrijven, krijgen de woorden opeens meer kracht en betekenis. Bekende zinnen en verhalen komen op een nieuwe manier tot leven.
Deze Overschrijfbijbel is in Willibrordvertaling.
Meer lezen

Sestra Magazine - Liever vandaag 2019

Dit najaar draait het Sestra-magazine om het thema ‘Liever vandaag’. Zoals je gewend bent, is het een heerlijk magazine vol diepgaande artikelen, boeiende interviews, een fijne modereportage en creatieve artikelen. Het gaat onder andere over leven tussen gisteren en morgen, barbecueën in de winter, ochtendrituelen om je dag goed te beginnen, vrouwen die van hun creatieve talenten hun beroep maakten, zelf de mooiste cadeautjes maken én inpakken, wat zussen samen doen, vandaag vieren we feest en alles over leren stoppen. En als extra bevat het kaartjes met quotes voor de ochtend, middag en avond voor een maand lang én paperware om je cadeautjes mooi in te kunnen pakken. Kortom: hebben deze editie!
Meer lezen
Sestra Magazine - Liever vandaag 2019

PUUR! Magazine Samen

PUUR! Magazine Samen
Het winternummer van het PUUR magazine, met gratis EVA en gratis boekenleggers!
Dit nummer bevat onder andere:
- Binnenkijken in het gezinshuis van Erna
- Cocky Drost over liefde, verlies en vrede vinden met wat je is gegeven
- Zes singles vertellen hun verhaal
- Samen aan tafel: recepten om te delen
- Kort verhaal van Liesbeth Goedbloed
Meer lezen
facebook